Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki annyi kg-mal kezdte a 2. terhességet, ahány kg-mal az 1. -vel ment szülni?

Figyelt kérdés

°Hogy mennyit híztatok még pluszban?

°Mikorra sikerült leadni?

°Első terhességet hány kg-mal kezdtétek?

°A második babával hány kilósan mentetek szülni?

Köszönöm a válaszokat!

18 hkm

2013. nov. 25. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát én majdnem. 1-nél 71 kg-ról indultam és 83 kg-mal mentem szülni, a 2-nál 79 kg-ról indultam és 85-el mentem szülni. Amíg szoptattam az első gyereket, visszaszedtem magamra jócskán, mondjuk tettem is érte, az éjszakai szoptatások után nem kellett volna a konyhába kajálni, úgyhogy 86 kg voltam, amikor abbahagytam a szoptatást. Egy évig szoptattam. Amikor már kezdtek megindulni a kilók, akkor vállaltuk a második gyermeket, így ezt a terhességet már túlsúllyal kezdtem, most másfél éves a kicsi, de még mindig 86 kg-nál tartok, de dolgozom az ügyön. Ja, a második gyerkőcöt is egy évig szoptattam és nála odafigyeltem, hogy mit eszek, mégis ugyanúgy feljöttek a kilók. Muszáj lesz lefogynom, mert jövőre megyek vissza dolgozni, nem fogok egy komplett irodai ruhatárat lecserélni. Ja, az első terhességem előtt 38-as ruhákat hordtam, most három számmal nagyobbat. Igazából a hasam nem ment le normálisan, első szülés sima volt, utána tök gyorsan lapos lett, a második császár, itt már nehezebben ment le a pocakom, még mindig van egy kicsi, de ez már csak háj.
2013. nov. 26. 07:31
 2/8 anonim ***** válasza:
én még csak most szándékozom teherbe esni, így még nem tudom mennyi leszek majd, de ha nem baj akkor leírom eddig hogy állok. 60 kgmal kezdtem az elsőt és 82-vel mentem szülni. 75 kgmal jöttem haza a picivel és 1 éves korára 64-65 vagyok, szoptatom még, így valószínűleg ezért sem megy annyira, mert az én szervezetem tartalékolós. odafigyelek mit eszem, de ezzel is "csak" 10 kilót tudtam lefogyni. összességében büszke vagyok rá, de még nem vagyok kezdő súlyomon. mivel már rajta vagyunk a tesóprojekten (talán már össze is jött jövő héten derül ki), akkor +4-5 kgval többen kezdem majd a terhességet és csak remélem hogy nem leszek újra 80 kg, mert nekem az már nem volt jó, fájtak a lábaim stb, jobban oda kell figyelnem, mert az elsőm itt van, akivel jönni menni kell. Nálad hogy alakult az első?
2013. nov. 26. 11:51
 3/8 A kérdező kommentje:

Én 63-mal kezdtem az 1.-t, és 75-tel mentem szülni. Szoptatás alatt sajnos erre feljött még +5 kg, pedig mikor hazajöttem a kórházból, 68 voltam.

A mostanit 80 kg-mal kezdtem, de 5 kg-t fogytam rosszullét miatt, így most ott tartok ahol szültem. Ha menne még le pár kg az jó lenne, de ha nem, az sem baj, csak nem akarok 90 kg-s lenni..:(

2013. nov. 26. 14:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Én 57 kilóval kezdtem az elsőt, 68 kilósan szültem. Szülés után egy héttel már 58-59 voltam. Másfél évet szoptattam, híztam 7-8 kilót, kb 65-66 kilósan estem teherbe. Most 31 hetesen 74 vagyok, én nem csak többről indultam, gyorsabban is hízom most, hát nem tudom mi lesz a vége... :(

Mondjuk majdnem 180 vagyok, szóval így sem vagyok nagydarab, csak a gyerekek előtti életemhez képest :)

De most abban bízom, majd szoptatás alatt fogyni fogok kivételesen, nem pedig hízni...

2013. nov. 26. 17:02
 5/8 anonim ***** válasza:
mi újság azóta hogy alakulsz? én még nem estem teherbe, nem fogytam azóta és még szoptatok. 2.voltam
2014. jan. 26. 14:42
 6/8 A kérdező kommentje:

Szia, köszi a kérdésed, ma vagyok 27 hetes és 79 kg vagyok, remélem sokkal több már nem lesz, csak a baba..:)

Nektek pedig kitartást a tesóprojecthez!

2014. jan. 26. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Ugyes vagy, csak igy tovabb!! En a 4-es vagyok. 40. heten. es mar 80-81 kg :( , most mar tenyleg csak abban bizom, hogy most majd a szoptats alatt nem fogok hizni kivetelesen.

2-esnek meg drukkolok, hogy osszejojjon a baba.

2014. jan. 26. 20:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Könnyű szülést Kívánok, én is abban bízom hogy most szoptatás alatt lemegy majd, de nem sok reményt fűzök hozzá. De utána gőzerővel fogyi, mert min. 8 évig nem tervezünk következő babát..:)
2014. jan. 27. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!