Van itt olyan anyuka, aki annyi kg-mal kezdte a 2. terhességet, ahány kg-mal az 1. -vel ment szülni?
°Hogy mennyit híztatok még pluszban?
°Mikorra sikerült leadni?
°Első terhességet hány kg-mal kezdtétek?
°A második babával hány kilósan mentetek szülni?
Köszönöm a válaszokat!
18 hkm
Én 63-mal kezdtem az 1.-t, és 75-tel mentem szülni. Szoptatás alatt sajnos erre feljött még +5 kg, pedig mikor hazajöttem a kórházból, 68 voltam.
A mostanit 80 kg-mal kezdtem, de 5 kg-t fogytam rosszullét miatt, így most ott tartok ahol szültem. Ha menne még le pár kg az jó lenne, de ha nem, az sem baj, csak nem akarok 90 kg-s lenni..:(
Én 57 kilóval kezdtem az elsőt, 68 kilósan szültem. Szülés után egy héttel már 58-59 voltam. Másfél évet szoptattam, híztam 7-8 kilót, kb 65-66 kilósan estem teherbe. Most 31 hetesen 74 vagyok, én nem csak többről indultam, gyorsabban is hízom most, hát nem tudom mi lesz a vége... :(
Mondjuk majdnem 180 vagyok, szóval így sem vagyok nagydarab, csak a gyerekek előtti életemhez képest :)
De most abban bízom, majd szoptatás alatt fogyni fogok kivételesen, nem pedig hízni...
Szia, köszi a kérdésed, ma vagyok 27 hetes és 79 kg vagyok, remélem sokkal több már nem lesz, csak a baba..:)
Nektek pedig kitartást a tesóprojecthez!
Ugyes vagy, csak igy tovabb!! En a 4-es vagyok. 40. heten. es mar 80-81 kg :( , most mar tenyleg csak abban bizom, hogy most majd a szoptats alatt nem fogok hizni kivetelesen.
2-esnek meg drukkolok, hogy osszejojjon a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!