Hány hetesen kezdtél el használni övterelőt?
Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 16:35
11/24 anonim válasza:
Egyik terhesseg alatt se vettem ilyet.
12/24 anonim válasza:
én sem használtam még soha,második terhesség vége felé tartok.
13/24 anonim válasza:
Én olyan 12 hetes korom körül vettem, nem a pociméret, hanem a biztonság miatt. Amit linkeltél biztos nagyon jó. Én egy olcsóbbat vettem, ami tépőzáras és patentos volt, és a tépőzár nem kímélte a harisnyákat és finomabb anyagú nadrágokat. Szóval azért nem teljesen mindegy milyen, de biztonság szempontjából ugyanaz mind.
14/24 anonim válasza:
Amint megtudtam, hogy terhes vagyok, csak azzal ultem kocsiba. Nekem besafe van, elegedett vagyok vele. Oriasi felelotlenseg enelkul utazni. 2 perc alatt teszem at egyik kocsibol a masikba, vagy az anyos ulesre, ha nem en vezetek. A hugom azt mondta 30 hetesen, hogy olyan maceras ez. Nagyon kiakadtam. Megkerdeztem tole, hogy ha tortenne egy veletlen szerencsetlenseg miatt megnyomna a hasat egy nagyobb fekezes es beindulna a szules, akkor visszaporgetne-e az idot es hasznalna-e az ovterelot. A valasz igen volt es onnantol nem volt maceras neki :) en a 3.terhessegem vegen jarok, sok mindenben lazabb lettem, de ebben nem!
15/24 anonim válasza:
Nem ertem, miert lettek lepontozva azok, akik nem hasznaltak ilyet. Ezt mindenki maga donti el.
16/24 anonim válasza:
Én az első terhességnél az elejétől fogva, most már 7 hónapos vagyok a másodikkal és most kaptam csak újra kölcsön.
Amúgy kényelmetlenség szempontjából nekem csak amikor még nem is látszódott a hasam akkor volt kényelmetlen a sima öv, nagyobb pocakkal egyáltalán nem, tök jól elfér alatta. Nekem azt mondták büntethetnek is, ha nem használsz övterelőt, ez igaz? Mondjuk honnan állapítják meg, hogy terhes valaki?
17/24 anonim válasza:
En irtam, hogy ebben nem lettem lazabb, igy nrm ertek egyet azokkal, akik nem hasznalnak ilyet, de ezert nem pontoznek le senkit. Miert olyan fontosak a pontok? Olyan sokszor olvasom ezt es nem ertem. En sosem pontozok, csak valszolok. Rosszul teszem?? Bocs az offert
18/24 anonim válasza:
Istenem de nagy az állatkerted! Pontozóhiénák :) Úgy csináltok mintha övterelő nélkül megállna az élet.
19/24 anonim válasza:
Utolsó! pont ahogy fogalmazol: megállhat nélküle az élet. Persze nem az anyáé hanem a magzaté... Én nem vállaltam ezt a kockázatot a gyerekem rovására, de nyilván ezt mindenki maga dönti el.
Pontozni, meg a lepontozással foglalkozni felesleges, ki garantálja hofy nem egy 10 éves gyerek pontoz le mindenkit véletlenszerűen?
20/24 anonim válasza:
Egyszer volt egy koccanásunk. Nem volt nagy baleset, én szerencsétlen helyen ültem, a hátsó ülésen középen és engem nagyon megütött a biztonsági öv. Olyan szinten belemélyedt az alhasamba, hogy utána kb. 4-5 órán keresztül görcsölt a hasam és állandóan WC-re kellett mennem. Az ütéstől 1 hétig kék-zöld foltjaim voltak a hátamon és az alhasamon is. Nem voltam akkor terhes, de a kék-zöld foltok pont ott voltak, ahol a baba fejlődik egy nőben. Szóval nagyon jó első perctől az az övterelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!