Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen kezdtél el...

Hány hetesen kezdtél el használni övterelőt?

Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 16:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
45%
Egyik terhesseg alatt se vettem ilyet.
2013. nov. 25. 19:20
 12/24 anonim ***** válasza:
51%
én sem használtam még soha,második terhesség vége felé tartok.
2013. nov. 25. 19:35
 13/24 anonim ***** válasza:
74%
Én olyan 12 hetes korom körül vettem, nem a pociméret, hanem a biztonság miatt. Amit linkeltél biztos nagyon jó. Én egy olcsóbbat vettem, ami tépőzáras és patentos volt, és a tépőzár nem kímélte a harisnyákat és finomabb anyagú nadrágokat. Szóval azért nem teljesen mindegy milyen, de biztonság szempontjából ugyanaz mind.
2013. nov. 25. 21:00
 14/24 anonim ***** válasza:
56%
Amint megtudtam, hogy terhes vagyok, csak azzal ultem kocsiba. Nekem besafe van, elegedett vagyok vele. Oriasi felelotlenseg enelkul utazni. 2 perc alatt teszem at egyik kocsibol a masikba, vagy az anyos ulesre, ha nem en vezetek. A hugom azt mondta 30 hetesen, hogy olyan maceras ez. Nagyon kiakadtam. Megkerdeztem tole, hogy ha tortenne egy veletlen szerencsetlenseg miatt megnyomna a hasat egy nagyobb fekezes es beindulna a szules, akkor visszaporgetne-e az idot es hasznalna-e az ovterelot. A valasz igen volt es onnantol nem volt maceras neki :) en a 3.terhessegem vegen jarok, sok mindenben lazabb lettem, de ebben nem!
2013. nov. 25. 21:09
 15/24 anonim ***** válasza:
63%
Nem ertem, miert lettek lepontozva azok, akik nem hasznaltak ilyet. Ezt mindenki maga donti el.
2013. nov. 25. 21:25
 16/24 anonim ***** válasza:
61%

Én az első terhességnél az elejétől fogva, most már 7 hónapos vagyok a másodikkal és most kaptam csak újra kölcsön.

Amúgy kényelmetlenség szempontjából nekem csak amikor még nem is látszódott a hasam akkor volt kényelmetlen a sima öv, nagyobb pocakkal egyáltalán nem, tök jól elfér alatta. Nekem azt mondták büntethetnek is, ha nem használsz övterelőt, ez igaz? Mondjuk honnan állapítják meg, hogy terhes valaki?

2013. nov. 25. 21:36
 17/24 anonim ***** válasza:
34%
En irtam, hogy ebben nem lettem lazabb, igy nrm ertek egyet azokkal, akik nem hasznalnak ilyet, de ezert nem pontoznek le senkit. Miert olyan fontosak a pontok? Olyan sokszor olvasom ezt es nem ertem. En sosem pontozok, csak valszolok. Rosszul teszem?? Bocs az offert
2013. nov. 25. 21:53
 18/24 anonim ***** válasza:
68%
Istenem de nagy az állatkerted! Pontozóhiénák :) Úgy csináltok mintha övterelő nélkül megállna az élet.
2013. nov. 25. 22:21
 19/24 anonim ***** válasza:
42%

Utolsó! pont ahogy fogalmazol: megállhat nélküle az élet. Persze nem az anyáé hanem a magzaté... Én nem vállaltam ezt a kockázatot a gyerekem rovására, de nyilván ezt mindenki maga dönti el.

Pontozni, meg a lepontozással foglalkozni felesleges, ki garantálja hofy nem egy 10 éves gyerek pontoz le mindenkit véletlenszerűen?

2013. nov. 25. 23:07
 20/24 anonim ***** válasza:
Egyszer volt egy koccanásunk. Nem volt nagy baleset, én szerencsétlen helyen ültem, a hátsó ülésen középen és engem nagyon megütött a biztonsági öv. Olyan szinten belemélyedt az alhasamba, hogy utána kb. 4-5 órán keresztül görcsölt a hasam és állandóan WC-re kellett mennem. Az ütéstől 1 hétig kék-zöld foltjaim voltak a hátamon és az alhasamon is. Nem voltam akkor terhes, de a kék-zöld foltok pont ott voltak, ahol a baba fejlődik egy nőben. Szóval nagyon jó első perctől az az övterelő.
2013. nov. 26. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!