30 hetesen késő már 4D-re menni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 20:20
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem. Nekünk mondjuk a 26 hetes volt a legjobb, de 31. héten is szépen látszódott a baba.
2/7 anonim válasza:
Mezőtúron csak a 30.hétben csinálnak 4D-t. Én 26 hetesen akartam menni,de közölték,h 30 hetesen fogadnak csak :)
3/7 anonim válasza:
Hol tapad a lepény? Legalábbis tőlem megkérdezték és hozzátették, hogy mellső fali lepénynél 25-26 hétig ajánlják, utána már necces, hogy sikerül-e.
Én az első fiammal 24 hetesen voltam, a másodikkal 30 hetesen (és mellső fali lepénnyel), lehetett látni ezt-azt, de annyira jól tényleg nem, mint az első fiamnál. Nem is sikerült olyan, hogy az egész arca benne legyen pl, míg anno még oldalról a fejformája mindene látszódott.
Ettől függetlenül nekem nagyon jó volt látni így is.
Szóval, ha nem elöl van a méhlepényed és jól fekszik a baba, azért még nagyon jó képeket tudnak csinálni.
4/7 gabszem válasza:
28. hét elött nem érdemes menni. pont jókor mentek már szépen fogjátok látni a formáját.
5/7 anonim válasza:
Az utolsó válaszadónak egyáltalán nincs igaza! Mi 25 hetesen voltunk, nagyon szép, babásak voltak a vonásai, még mosolygott is! :-) De 30 hetesen még mehetsz, csak később már túl nagy és már sok esetben nem látszódik rendesen..
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 25. 09:42
7/7 anonim válasza:
a 28-32.hét között ajánlják.mi voltunk 18hetesen,akkor még nem volt olyan szép babás formája,de így legalább ott volt a férjem amikor megtudtuk a nemét.28hetesen is voltunk,nagyon jó képek lettek.gyönyörüen látszódott a kis husis pofija :) Ugyhogy nem késö,menjetek nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!