Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nincs baj? Ha ülök, és...

Ugye nincs baj? Ha ülök, és ráfeszítek a hasamra, akkor olyan érzésem van, mintha izomláza lenne a hasdamnak, mind két oldalon, de van, hogy csak az egyiken! Ezt még csak ma tapasztaltam!

Figyelt kérdés
Nem görcsöl, nem szúr, nem fáj, és csak akkor érzem, ha ráfaszítek! A doki azt mondta, hogy ráérek menni 3 hét múlva, most vagyok 5 hetes! Félek, hogy nehogy méhen kívüli legyen a baba! Volt már terhességem, és akkor jó helyen volt!
2008. júl. 10. 18:39
 1/4 A kérdező kommentje:
vagy ahhoz is tudom hasonlítani,mint amikor az ember tele van széllel! most például nem érzem,de egész délután éreztem!
2008. júl. 10. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia. Nem lehet, hogy szimplán lelassult az emésztésed, és fel vagy fújodva? Illetve az elején fájhatnak a petefészkeid is, az is teljesen normális. Mikor én 5 hetesen voltam dokinál, a vizsgálatnál mondta, hogy lehet, hogy méhen kívűli így tapintásra. Szerencsére az uh-on kiderült, hogy csak egy cisztát érzett. Szerintem ha aggódsz, nyugodtan menj orvoshoz, azért van.
2008. júl. 10. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne feszits ra a hasadra, koraterhes pocakot tessek bekenhagyni!

Mindenfele huzodas, szurkalas, enyhe nyomas, amig nincs gorcs v. eles fajdalom, verzes, addig teljesen normalis.

2008. júl. 10. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok: a progeszteron szint valtozasa a belekben is okozhat puffadt, nyomo erzest.
2008. júl. 10. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!