Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szúr, görcsöl a hasam alul és...

Szúr, görcsöl a hasam alul és oldalt, ez bajt jelenthet?

Figyelt kérdés

2-3 napja esténként szúró, görcsölő fájdalmat érzek a hasam alsó részén és jobb oldalában.

Mindig csak este jön elő napközben nem.

Van hogy csak néhány másodpercig, percig tart, de legelső alkalommal több mint fél óráig tartott.

Próbáltam picit sétálni a lakásban, ülni, több pozícióban is feküdni, de nem enyhült, később pedig magától elmúlt.

Beszéltem a védőnőmmel, ő szerinte ez nem jelent gondot és azt is mondta, hogy lehet olyan ételt ettem, amitől felpuffadtam és emiatt volt.

De én már 4-5 óra után sohasem eszek és mindig kerülöm a puffasztó, nehéz ételeket, szóval nem hinném, hogy ez áll a háttérben.

Akivel történt hasonló eset mit tett?

Elment nőgyógyászhoz?

2013. nov. 21. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Fontos, hogy mennyi idős terhes vagy?
2013. nov. 21. 19:20
 2/4 A kérdező kommentje:
A védőnőm szerint 28 hetes, de a kórház szerint 29 hetes.
2013. nov. 21. 19:22
 3/4 mendez ***** válasza:
Nekem is volt hasonló fájdalmam ennyi idős terhesen. Nekem azt mondták a kórházban, hogy ez a méh növekedése és az ínszalagok hirtelen megnyúlása miatt van. Ebben az időszakban a méh elég nagyot és gyorsan nő, ezért feszül és fáj. Kb 33 hetesen lett jobb.
2013. nov. 22. 08:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Ebben a korban normális, mert a méhed nő, a szalagok nyúlnak. Pihenj, szedd a magnéziumot ez oldja a görcsöket.
2013. nov. 22. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!