Mit csináljak, ha szeretnék gyereket, de visszataszítónak tartom a nagy hasat?
Nem egyik napról a másikra leszel "bálna", én pl az első 16 hétben csak fogytam általában. És szülések után meg szépen visszament, szóval nem örök életre szól és fokozatos a változás.
De ha ez a legnagyobb aggodalmad a gyerekvállalással kapcsolatban, akkor tényleg várj még egy keveset.
még nem vagy kész igazán arra,hogy gyereket vállalj...
A nagy has, csak 1 az 1000 közül,ami változni fog veled...
melleid megnőnek,ha szoptatsz akkor fájnak,plöttyedtek lesznek, ha nem,akkor is változni fognak!A terhesség alatt a lábad is bevizesedhet,sőt az arcod is dagadhat a terhesség végére....De ha ezek mind nem következnek be,akkor is ott lesz egy pici,aki tuti leböfög,lehány,lekakil,lepisil,megtépi a hajad,kapargássza a bőröd, és még közel kismillió olyan dolgot csinál,ami amúgy nagyon kellemetlen,de a mindennapokban fel sem tűnik.
A nagy has,az egyik legcsodálatosabb része a várandóságnak,legalábbis szerintem,persze sokan nem így élik meg.De ha ettől így kivagy,akkor tedd félre ezt a témát még egy jó ideig szerintem...
Szerintem itt az a kérdés, hogy szülés után mennyire fogod tudni elfogadni magad. Van akinek a striák élete végéig látszani fognak. Van aki viszonylag rövid idő múlva visszanyeri alakját. Hogy melyik csoportba tartozol? azt a szülés után tudod meg.
Ha a pocakodba fejlődik egy élet az a világ legszebb csodája, amikor elkezd mocorogni nincs hozzáfogható érzés.
Nem kell ilyenekre gondolni...nézd mindennek a jó és szép oldalát, végülis van akinek az egész 9 hónap és a szülés csak szép dolog, de így van jól!
Nekem is hatalmas hasam volt, sőt, tele van csíkokkal :) De megérte! Azóta már soványabb is lettem mint terhesség előtt, de már most jön a kistesó.
Hidd el akármi is történik veled vagy az alakoddal, az lesz az utolsó dolog amivel törődni fogsz. Sőt, a szülés közbeni fájdalmakat is el fogod felejteni abban a pillanatban ahogy a kezedbe adják a babádat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!