Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29+6 hetesen 145/90-es vérnyom...

29+6 hetesen 145/90-es vérnyomás nagyon rossz? Szédülök, hányingerem van.

Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 14:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tényleg jobban tennéd, ha elmennél vele dokihoz. Nekem is alacsony volt a terhesség kezdetén, de a 25. hét után szinte egyik napról a másikra nagyon magas lett. Már kétszer is voltam kórházban emiatt. Kaptam gyógyszert rá, egy darabig hatott. Aztán újra kórház, megemelték az adagot, egy ideig hatott, és most már várjuk, hogy kibújjon a kisfiam. Napi 9 vérnyomáscsökkentőt szedek, eredménye ugyan már nem sok. A babával szerencsére eddig minden rendben, de folyamatosan kell járnom ellenőrzésre. De mondjuk én nem szédültem meg semmit nem éreztem.

Szóval irány a doki és mérjed naponta legalább háromszor.

38 hetes kismama

2009. nov. 19. 15:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz!Az én vérnyomásom gyógyszer mellett volt 145-150/90-95.Elküldtek kórházba,de hál istennek nem kellett bent maradnom.Naponta járok ctgre,a gyógyszert emelték,most talán már jó lesz.Állítólag rá is nagyon veszélyes,agyvérzést kaphatsz,a bébi pedig nem fejlődik.Nem jó vele játszani.
2009. nov. 19. 15:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Többszöri 140 feletti vérnyomást hetente ellenőriztetni kell .Toxoplazma jele lehet!Én heteket feküdtem a harmadik trimeszterbe emiatt a korházba.Ne a neten érdeklődj,menj orvoshoz!!!Ez nem játék!!
2009. nov. 20. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!