Miskolcon hol lehet olcsón szép kiságyat venni? Nekünk 2 kell, tehát nem mindegy, hogy mennyi.
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 22:34
1/4 anonim válasza:
Én erről az oldalról rendeltem:
Voltunk pár boltban, de nagyon drágák voltak amiket láttunk és fehéret szeretünk volna.
2/4 anonim válasza:
Weidlich udvar rosszcsont koboldok üzlet. bizományba vesznek be mindent. minden kapható ott !
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget!
2009. nov. 19. 10:33
4/4 anonim válasza:
Tégel baba bolt. De nézz szét neten, www.vatera.hu www.teszvesz.hu vannak újak is jó áron.
Én itt vettem ettől a hölgytől komplett szoba bútort, kiságy ami később heverővé alakítható, bútor és pelenkázó. Nagyon szép vaci új lapra szerelt, és nagyon jó áron van! Postázni is tudja mert dobozban van.
veszel egy szettet, és még 3 egy kiságyat és meg is van a szobájuk, és 100 ezer körül ki is jön cakk pakk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!