Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szegedi kismamák vannak itt?

Szegedi kismamák vannak itt?

Figyelt kérdés
Ti kihez jártok? Magán rendelésre, vagy sztk-s? Jár valaki esetleg a Vasas Szent Péter-be?
2013. nov. 18. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem szegedi vagyok,de oda járok orvoshoz.

Pap Éva doktornőhöz járok magánrendelésre.

13.hétben vagyok.

2013. nov. 18. 21:38
 2/5 A kérdező kommentje:
És ő milyen? Milyen vizsgálatokat végzett el eddig? Én most vagyok a 8. héten kb., de biztosat még nem mondtak. Eddig 3x voltam ultrahangon, először semmit nem látott a doki másodszor már petezsákot, harmadszorra másik dokihoz kellett menjek mert szabin volt az első ott sajnos a monitorra nem láttam rá, de szívhangot már hallottam. 12 hétig senkinek nem szeretném elmondani, ezért kicsit nehéz a doki választás, mert nem ismerek egyet sem. Először Dr Keresztes Csabánál voltam, másodszor dr Nagy László ő kicsit fura volt, de rendes nagyon ő is. Tanácstalan vagyok kihez kellene menni, de fizetni nem szeretnék a vizsgálatokért az biztos. Nem tudom, hogy működik ez a doki választás,mert egyik sem mondta hogy hozzá menjek vissza, igazából nagyon semmit nem mondtak max ha kérdeztem válaszoltak.
2013. nov. 18. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia. En is szegedi vagyok, bar makora jarok a dokimhoz,de tudom ajanlani,mert szegedenbis van maganrendelese. Kovacs Krisztian. Nem penzehes,egy nagyon rendes orvos.
2013. nov. 19. 06:51
 4/5 anonim válasza:

Szia,

Én Dr. Koloszár Sándorhoz járok,ő a nődokim már régóta,nála fogok szüli jövőre :)

Ultrahang orvom Dr. Keresztúri Attila.

Mind a két orvos nagyon jó,szakmailag és emberileg is,nagyon tudom ajánlani Őket!

10hetes kismama

2013. nov. 20. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én járok a Pap Éva doktornőhöz: úgy tudom a női klinikán is rendel,de én magánba járok hozzá,mert nála szeretnék szülni.7000/alkalom uh-val együtt.Havonta találkozunk,egyenlőre probléma mentes vagyok.

Női klinikán van még pár doktornő,lehet érdemes körül nézni,szerintem rendesek nagyon.

2013. nov. 21. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!