Schweininger vezeteknevhez milyen fiu, illetve lany nevek illenek?
Figyelt kérdés
Meg nem tudjuk a nemet, szoval barmi johet :)
6hkm
2013. nov. 17. 15:18
1/9 anonim válasza:
Valami egyszerűt és rövidet választanék. Pl. Ákos, Márk, Péter, Vince, Zsolt.
Fanni, Nóra, Lotti, Anna, Kinga.
2/9 anonim válasza:
Ákos, Bence, Péter, Botond
Lara, Lili, Lilla, Orsolya, Petra, Virág
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, mindenkeppen rovid nevet szeretnek (meg csak en, baratom meg sokkhatas alatt all :D) a Lili az tetszik lanyban, de fiunal nem nagyon talalok....Vince azonnal kizarva, Mark, Gergo, Daniel, David szinten nem lennenek szerencsesek, gondoltam meg az Adamra, de hat...nemtudom. :/
2013. nov. 17. 17:23
4/9 A kérdező kommentje:
Lanynak meg tetszik a Kata is.
2013. nov. 17. 17:25
5/9 anonim válasza:
Schweininger Attila
Schweininger Barna
Schweininger Endre (?)
Schweininger Tímea
Schweininger Zsófia
Schweininger Lídia
Schweininger Lívia
Schweininger Éva
(valami olyan, ami szépen 'lecseng', magánhangzóra végződik)
6/9 anonim válasza:
igazából nem nagyon tudom hogy hogy kell kiejteni a vezetéknevet.. de ahogy megpróbáltam, nekem ezek tetszenek:
Schweininger Enikő
Schweininger Péter
Schweininger Gábor
Schweininger Lilla
7/9 anonim válasza:
Schweininger Ágnes, Anett, Azmaret, Beatrix, Bernadett, Cipriána, Csenge, Dóra, Döniz, Elizabet, Emese, Enid, Eperke, Erzsébet, Eszter, Franciska, Georgina, Gerda, Ivett, Júlia, Kármen, Lea, Lelle, Mille, Nadett, Nikolett, Odett, Ráhel, Sumire, Szerénke, Tímea, Tünde, Vera, Xénia, Zsanett, Zselyke...
8/9 anonim válasza:
Schweininger Ábel, Albert, Benedek, Benett, Ciprián, Dániel, Dénes, Elek, Endre, Ezékiel, Ferenc, Frigyes, Gábriel, Gergely, Gerjén, György, Győző, Henrik, Herkules, Imre, Izmael, József, Kelemen, Kende, Lehel, Marcell, Noel, Norbert, Ottó, Péter, Róbert, Sámuel, Temes, Tenk, Valter, Vendel, Vencel, Zente, Zoel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!