Nem sok terhesség alatt a 25 kg hízás, és a 21 óra vajúdás?
Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 09:31
11/16 anonim válasza:
A sokaig vajudok kaptak gerincbe erzestelenitest?
12/16 A kérdező kommentje:
csak pocira híztam,ami miatt nagy hasam lett szülésig.de fiam már 19 éves és köldökzsinor tekeredés és nehéz szülés miadt lett császár. előtte 2 vetélésem volt. Nyári agusztus eleji szülés volt. 4.terhesség és második baba.
2013. nov. 17. 13:22
13/16 anonim válasza:
25 kilót híztam és 14 órát vajúdtam. 4 kilós baba, természetes úton.
Sok volt, de kit érdekel. Babám lett! És ma már csak pár kiló plusz van rajtam, a csemete meg itt szuszog a másik szobában :)
14/16 anonim válasza:
17 kgot híztam de nagyon vizesedtem. 30! órát vajúdtam 5-7 percesekkel, de nem tágultam, tehát császár lett.
15/16 anonim válasza:
10es vagyok. Nem kaptam érzéstelenítést.
16/16 anonim válasza:
Szia mindenki más és más a normál mindenkinek. De elmondom hogy én is 25 kilót híztam és 1 napot vajúdtam. Gyönyörű egészséges kislányom született! A 25 kilót nem siettem leadni mert szopizott, de 1 év alatt sikerült diéta nélkül. Ugyanúgy nézek ki mint terhesség előtt 55 kg-al
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!