Szúró és feszülő fájdalmat érzek a császáros hegemnél és kicsit piros is, ez mit jelent? 23. -ára vagyok kiírva.
Figyelt kérdés
Hétfőn megyek NST-re. Akkor találkozom az orvosommal is. Legutóbb 35 hetesen 5mm volt a hegvonal. Tegnap delután óta fájdogál ott lent olyan mintha feszülne. Mitől van ez, fogja befolyásolni a szülést? Derekam is eléggé hasogat és még a belső combomba is kisugárzik. Ha szólok az orvosnak megnézni? Ezektől még szülhetek természetes úton? Na és ha nagyon vékony a heg akkor lehet hogy már haza se enged hétfőn? Bocs a sok kérdésért de itthon van egy 2 évesem és jó lenne tudni mire számíthatok.2013. nov. 16. 13:29
1/2 anonim válasza:
Ne várj hétfőig, mert nem játék,elképzelhető, hogy nagyon elvékonyodott, nehogy szétrepedjen,mert az súlyos probléma, most menj és mutasd meg, inkább menj be potyára, mint nagy baj legyen. Amit fent leírtál, sajnos arra utal, hogy ebből újabb császármetszés lesz! (Eüs dolgozó)
2/2 A kérdező kommentje:
Voltam szombaton kell befeküdnöm akkora vagyok kiírva. Az orvosom szerint császárral veszélyes a túl hordás meg az utazgatás. Nem tudom mire számíthatok szombaton?
2013. nov. 19. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!