Újszülöttel egy szobában vagy külön?
Érdekelnének az okok is,tapasztalatok...
Ha egy szobában,akkor mégis meddig?
Nem zavarja majd a gyereket az éjszakai jövés-menés?
(Éjjel munkából haza,hajnalban el,horkolás,orrfújás... Perdze nem kell néma csönd,de...)
Szóval minden érdekelne.
Kérdező, ez tök jó, ahogy leírtad.
Én mindig úgy gondoltam, hogy majd lesz egy külön szobája. Most, hogy terhes vagyok, átalakult, és jó lenne, ha velünk lenne, valahogy jobban biztonságban érezném őt.
Pont arra gondoltam, hogy tök jó lenne olyan lakás találni, ahol a hálóból nyílna még egy külön kis félszoba ablakkal, akkor nem kéne, hogy ajtó, folyosó elzárjon minket egymástól, és nyugodtabb lennék:)
Szóval szerintem tök jó az a megoldás, amit mondasz.
Mindenképpen külön.
Csináltam az ismerősök körében egy "közvélemény kutatást", és az a tapasztalat, hogy aki közös szobában kezdi a babával, annak sokszor még 5-6 évesen is gond, hogy a gyerek nem akar a külön szobában megmaradni. Teljesen oda a szülők intimitása, volt olyan, aki mesélte, hogy azóta nem is tudnak a saját ágyukban rendesen szeretkezni, mert a gyerek mindig bemászik közéjük, fogja a lábukat, stb.
Nagyon sokan mondták, akik az első babánál közös szobában voltak, hogy a másodiknál már külön lesznek kezdettől.
Szóval szerintem jó lesz Nálatok is, hogy külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!