Anyaegy kérdése:
Hogyan kell számolni a különbözö heteket?
Figyelt kérdés
mert már belegabalyodtam. Okt 15 én jött meg utoljára ma van nov 14 az azt jelenti hogy 26 napos ciklusnál kb 4+3 min középuttal számolva. Ez terhességi napok szerint 31 nap és magzati kor szerint ez kb 19 nap. Egy táblázat szerint ez. Terheség szerint betöltött 4 hét és az ötödikben járok magzati kor szerint ez:2 hét és a harmadikban járok. Most akkor a 4+3 minek felel meg? Nem vagyok szőke csak belegabalyodtam. Itt az oldal
#terhesség #magzatti kor
2013. nov. 14. 11:25
11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm ez már áttekinthetőbb válasz. egy oldal szerint ahol magzat méretek vannak ugy számolnak pl: 5hét 2 nap-5hét 6napig és utánna van 5. hét ? [link]
2013. nov. 14. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!