Nagyon szenvedek a székrekedéstől, már fáj mindem. Elhasználtam egy glicerines végbélkúpot, a gyógyszerész azt mondta ezt szabad. De ő mégse orvos. Árottam a babának?
Szia!
Patikákban kapható Tamarin lekvár kifejezetten erre a célra és kismamák részére kifejlesztett természetes alapanyagból előállított termék. Nekem az első terhességnél kellett szednem, minden reggel éhgyomorra 1 kanállal. Teljesen jó volt, mert nem hajtott, csak normálisan tudtam menni minden nap. Ez a szorulás, persze a vastabitól lett. Most nincs ilyen problémám a 3 terhességnél, pedig most is szedem a vasat.
35 km
Az a gond ezzel a glicerines dologgal, hogy hozzászokik a szervezet épp úgy, mint aki nem tud aludni csak altatóval.
Szerintem próbáld ki először a Tamarin lekvárt, nekem kifejezetten ezt ajánlotta a szülész orvosom. Nem lehet általánosítani az emberi szervezetre. Mindenkinél minden készítmény máshogy hat. Lehet, hogy Neked ez is segítene, akkor meg minek kezd rögtön drasztikus módon a kúppal.
No persze ez az én véleményem.
35 km
Köszönöm jól. :) Éjjelente semmi baj nincs, reggel még úgyahogy elviselhető és estére bedurvul a dolog. Kipróbáltam a reggeli kefír+100%-os narancslét, fél órán belül volt produktum. Nem is engem zavar, illetve... attól félek, nehogy a babának is rossz legyen.
Köszi mindeninek mindent!
"...félek hogy a beleim rácsavarodak és összenyomják a babát vagy valami ilyesmi..."
jesszusisten! tudod hol vannak a beleid és hol a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!