Már csak 2nap van kiírásig, de semmi jelét nem adja Babánk a jövetelének, van még így valaki? Kinek hogy kezdődött a szülés?
Figyelt kérdés
2013. nov. 13. 15:57
1/5 anonim válasza:
nekem is így volt, reaktív ctg, jósló sehol, zárt méhszáj, aztán 40+3-nál elfolyt a magzatvíz és az első fájástól számítva 3,5 óra alatt megvolt a baba
nyugi, ki fog bújni, amikor elérkezettnek érzi az időt :-)
2/5 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha minél hamarabb úgy gondolná, hogy köztünk szeretne lenni.. :)
2013. nov. 13. 16:04
3/5 anonim válasza:
Én ugyan így vagyok, péntekre vagyok kiírva. Eddig semmi tünetem nem volt, ma reggel egy kevés nyákdugó elment volt egy picike görcsöm 4-5 alkalommal, de nagyon kis enyhék voltak. Fogalmam sincs milyennek a jóslók még egy darab sem volt, főleg nem olyan "hú de nagyon fáj". 3 hete néztek méhszájat akkor 2000 volt. Gondolom most kicsit tágultam, hogy a nyákdugó elment. Már éltünk házaséletet, ettem csípőset, lépcsőztem, sétáltam, körbe takarítottam a lakást, fürödtem, ittam grapefruit levet is hát ha az is számít ha a tonik számít. :D De semmi. Szegény férjem reggel azt hittem akkor ma szülünk, egész nap izgalomban volt, de semmi nem történt. :D Vaciláltunk a nyákdugó miatt, hogy esetleg kórházba bemenjünk, de nem mentünk mert úgy sem tudnak velem mit kezdeni. Baba ficánkol ami tőle meglepő mert főleg este szokott, de miatta nem aggódok, mert biztos jól van. Egész nap pihentem ha esetleg hosszú lenne az éjszaka, de egyenlőre semmi jel,hogy éjszaka nem lennénk itthon. Pihenj te is ameddig még megteheted aztán majd írja ha valami történik! :D
4/5 anonim válasza:
Nekem még a szülés napján délelőtt sem volt semmi jel. A kórházban sem hittem el, mikor mondták, hogy estére babázni fogok. 2,5 órás volt tokkal-vonóval az egész, terminus után 4 nappal.
5/5 anonim válasza:
Én 38 hetesen voltam NST-n,UH-n és semmi... az nap este még egy pókot vadásztam,kúsztam másztam az ágy alá :D nagy hassal,semmit nem éreztem!Szerencsére a pókicát megfogtam :D Lefeküdtem és ahogy eldőltem egy pukkanást éreztem,a magzatvíz volt!Totál semmi jelét nem éreztem!A szülést inkább nem írom le...nem akarok senkit riogatni,de csodás volt lényegében és most bent alszik egy csodaszép 3 hónapos tökös :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!