Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi idő mire kiutalják a...

Mennyi idő mire kiutalják a táppénzt?

Figyelt kérdés

Én május 5.-e óta vagyok táppénzen, és még nem kaptam semmit.

Előre is köszi a válaszokat!

2008. júl. 9. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:
én úgyanugy megkaptam mint szoktam a fizut,pont ma kaptam..
2008. júl. 9. 17:01
 2/3 anonim ***** válasza:
miért nem hivod fel az tbt,ök tudnak csak választ adni lehet hogy nem voltál bejelentve azért nem kapod a táppénzt,erre gondoltál e?
2008. júl. 9. 18:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Én kb. két hónap csúszással kaptam az első táppénzemet, és nem én vagyok az egyetlen a sógornőmnél ugyanez a szitu. A munkahelyemen mondták,hogy van, hogy kb ennyi az első átfutási ideje, hogy bekerülj a rendszerbe. Azóta minden hónap 10-éig megkapom, csak ugye nem az előző havit hanem a két hónappal korábbit. Ha 10éig nem kapsz semmit kezdjél kutakodni, hogy mi az oka.

Azt viszont nem tudom, hogy mitől függ, hogy valaki az elsőt is pontosan kapja, valaki pedig két hónap csúszással.

2008. júl. 9. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!