Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ennyire komoly a baj? Ma...

Ennyire komoly a baj? Ma engedtek ki a kórházból, C2000-el.

Figyelt kérdés
10 napig voltam kórházban,minimális egyszeri vérzéssel.Nem görcsöltem,semmi jele nem volt.23 hetes vagyok.a dokim kizárólag fekvést enged,a kisfiam sem vihetem oviba,nem fözhetek stb.még ülni sem.Nagyon megijedtem,a doki szerint muszáj.A baba szépen nő,nagyon ritkán van keményedés.Most anyósékhoz jöttem,s maradunk is mert párom külföldön.Milyen kilátásaim vannak?Meddig húzhatom?Csak a dokim ennyire elővigyázatos?

2013. nov. 12. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Az orvost nem kérdezted? Talán vele kellett volna mélyebben elbeszélgetni, és nem neten megdiskurálni alkalmi laikusokkal.
2013. nov. 12. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 16.héttől 2000-es. Anno tettem fel erről én is kérdést és azt írták, sok nőnek rövidül a méhnyak korán, de kihúzzák a 40. hétig. 26 hkm
2013. nov. 12. 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:
elsővel egyetértek...
2013. nov. 12. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:
szia nekem alapból c2000 es a méhszájam többet kell pihenni és nem szabad nagy súlyokat emelni. 17hetes terhes vagyok.
2013. nov. 12. 18:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi volt a vérzés oka? Miért kellett 10 napot a kórházban töltened? Ezekre tudod a választ? És tényleg, miért nem a dokit kérdezted?

Nekem alapból 2000-es a méhszájértékem, soha semmi teendő nem volt emiatt (épp most várok 3. alkalommal babát).

2013. nov. 12. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!