Milyen az ideális viszony a fogadott orvossal?
Ez egy jó kérdés, nem tudom én se ennek hogy "kell" lennie.
Nekem ugyanez az érzésem van. Elég távolságtartó és velem is a magánrendelésen nagyon rendes, a kórházba pedig kicsit "flegma" vagy legalábbis érdekes nekem. A magánrendelésén ha kérdezek valamit, készséggel válaszol, mikor a genetikai uh-n voltunk, kérdeztem vmit a vizsgálat közbe és mint aki meg se hallotta.. Mindig azt hittem, hogy kicsit "kivételeznek", rendesebbek a kismamákkal a fogadott dokik, de sajnos számomra nem ez jött le.
Egyébként én is 21 hetes vagyok.:) Gratulálok Neked!:)
(Az első vagyok.)
Na nálam dettó ugyanez volt.:(
El is gondolkodtam, hogy nem lesz ez így jó vagy majd mindig a magánrendelőjébe megyek, mert nem tetszett így a viselkedése. És én is elég hülyén éreztem magam, na de remélem majd fog változni, ezt kívánom neked is!:)
Lehet a kórházba jobban le vannak terhelve, dehát attól még nem kell idiótán viselkedni a dokinak, főleg hogy fizetünk is nekik meg hozzá járunk.
Szia!
Lehet hogy nincs szerencsétek. Az én dokim mindkét helyen ugyanúgy bánik velem. Nem túl bizalmaskodó de válaszol a kérdéseimre,és segítőkész. A magánrendelőben persze nyugodtabbak a körülmények (nem ülnek a váróban még százan), nem járkálnak az aszisztensek, és a telefonja sem csörög percenként.
Nekem nagyon jo a viszonyom a dokimmal,a ferjem szerint is nagyon rendes es nagyon torodik a betegeivel.Mi nagyon meg vagyunk elegedve vele,csak arra nem hajlando h tegezzen,amugy nagyon segito kesz ,a korhazban es a rendelojeben is ...igaz az en dokim fiatal,nem tudom ez mennyire befolyasolja a dolgot...de a legjobban azt csipem h szinte meg sem kell kerdeznem semmit tole mert mindenrol felvilagosit...es meg poenkodni is szokott.
Remelem a vegen is ilyen rendes lesz.
18 hetes pocakos
Én is így vagyok a dokimmal, nem vagyok túl elégedett tőle, magánrendelésen valamivel normálisabb... Az utolsó válaszolótól kérdezem, hogy hol lakik, ahol ilyen rendes doki van?
Boldog babavárást!
13+3 kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!