Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol lehet a méhszájam? Hüvelyt...

Hol lehet a méhszájam? Hüvelytablettat tettem fel es nem éreztem sehol a méhszájam?

Figyelt kérdés

Nagyon félek...!!! Legutoljára még rendesen éreztem, most meg semmi! 2 hete teljesen zart volt.

Termeszetesen applikátor nélküll, teljesen lefertôtlenített kézzel tettem be a canestent, orvosi engedéllyel!

Mi történhetett???

Ez a második erős hasmenéses napom, de javultam és 4-től nem voltam, csak pisilni. Ez okozhatott valamit?? ( dieta, soksok folyadék segitett)

Most tiszta ideg vagyok, hogy föltettem a kúpot és nem okoz-e valami bajt!!!??

34 hetes

2013. nov. 11. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is ennyi idős terhes voltam amikor klion hüvelykúpot használtam, nem emlékszem rá, hogy éreztem volna a méhszájamat. Általában terhesség alatt fent van a méhszáj és kemény. Egyébként magamat manuálisan nem vizsgálgattam, hogy hol a méhszájam, mivel beindíthatja a terhességet, ezzel nagyon vigyázz.
2013. nov. 12. 07:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha nem érzel semmi mást, görcsöt, vagy nyákdugó eltávozást,akkor nincs gond.A méhszájad biztos nem tünt el,ott van az, csak esetleg nem éred el.Én is próbáltam megnézni 1 hete kb, de nem értem el.Ha nem tudsz megnyugodni,inkább keresd meg a dokidat,az idegeskedés nagyon nem jó!!!nyugiii! :)))
2013. nov. 12. 07:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs semmi gond, ne aggódj! Legközelebb viszont eszedbe ne jusson felnyúlni magadnak, mert annyira sterilizálni nem tudod a kezed és felvihetsz bármilyen bacit, amit nem kellene. Nálam ezt kifejezetten megtiltotta a doki :-)
2013. nov. 12. 07:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Persze, nem vizsgalgatom magam, arra van a doki. Csak a kupot ugye applikatorral nem lehet terhesseg alatt feltenni. Nincs semmi valtozas egyebkent, akkor megnyugszok! ;)

Csutortokon megyek dokihoz.

Koszonom a valaszokat!!!

2013. nov. 12. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!