Automatikusan csinálnak toxoplazmózis vizsgálatot?
Figyelt kérdés
Kérdeztem a védőnőt a terhesgondozáson, hogy az mikor van, és azt mondta, hogy nem fognak csinálni csak ha macskám van. Itt meg úgy vettem ki egy csomó írásból/válaszból, hogy automatikusan küldték a kismamákat. Ez megint olyan ami kerületenként, városonként változik? (Bp. XIV.ker)2009. nov. 17. 14:00
1/6 anonim válasza:
Nálunk (fehérváron)automatice csinálnak,16hetesen és 30.
2/6 anonim válasza:
Nálunk nem csinálnak automatikusan, csak kérésre, és nincs ehhez semmi köze annak, hogy van-e macskája a várandós nőnek, vagy nincs. Saját kérésre bármikor csinálnak ha van állat, ha nincs, fizetős, tavaly 2000 Ft volt. A beutalót a védőnő adta.
3/6 anonim válasza:
Nálunk nem csinálják meg,csak ha kéred.
Én a terhesgondozóban szóltam a dokinak, amikor odaadta a beutalókat a 12. heti uh előtti vérvételre, hogy toxoszűrést is szeretnék, igy adtak arra is, nem fizetős.
Most megyek a 24. heti terheléses cukorra, és megint kértem, mert az első negatív lett, nincs friss fertőzésem, de sajnos ellenanyagom sem.
Biztos ami biztos, bár igazából már megbántam, tök felesleges, a doki meg folyton csesztet a macska miatt.
4/6 anonim válasza:
Ha vannak állataid, vagy velük foglalkozol- és ez nem feltétlenül csak a macskára vonatkozik-akkor írnak beutalót toxoplazma szűrésre. Ezt kérheted a háziorvosodtól vagy a nőgyógyászod írja a beutalót. Engem 2 havonta szűrnek rá.
38+3km
5/6 anonim válasza:
Nálunk automatikusan csinálnak.Szeged.
6/6 anonim válasza:
Én rögtön szóltam az első vizsgálaton,hogy van cicám és rögtön levették a vért.De az orvosom azt mondta 12 hetesen mindenképp megnézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!