Februárra kiirt kismamik hogy vagytok, pocitok nagy már, milyen nemü lesz a babátok, hol fogtok szülni? 27 km
26 hetes vagyok es mi is jol vagyunk, elso baba. En meg dolgozom de szeretnek is sokaig, ha nincs semmi panaszom. A pocim neha kemenyedik, inkabb este fele. Rengeteget birok aludni. Sokszor mar este 8-kor szivesen lefekudnek es reggelig aludnek. :) Ujabban azzal szoktunk a ferjemmel szorakozni, hogy en atolelem hatulrol ugy, hogy a pocim a hatahoz erjen es sokszor erzi, hogy a baba megrugdossa. Szombaton megyunk 4D-re mar alig varom. Mi nem szeretnenk tudni a babank nemet csak a szuletesekor, ugyhogy remelem nem terpeszt be nekunk a 4D-n. :) A pocimat meg nem mertem de nem tunik nagynak. Kulfoldon fogok szulni.
Boldog babavarast mindenkinek
sziasztok!nekem elsö baba és tuti kisfiu,eddig az összes ultrahangon beterpesztett,most voltunk 4D,nagyon aranyos a kis drága!Máté lesz a neve,komáromban fogok szülni,valentin napra vagyok kiirva:)eddig 8 kg hiztam,de nem nagyon látszik csak a hasamon,mivel amugy is elég vékony voltam(44kg).én is egész jól birom,néha eléggé feszül a hasam,de kibirható!
Boldog babavárást mindenkinek!
15.17-eshez csak annyit fűznék hozzá, hogy nálunk reggel és este szokta apa érezni, mert szeretek az ágyikóban hátulról hozzábújni, és majd később lelkesen meséli, hogy megrugta a kisfiunk.
Sebestyén anyukája
Sziasztok.
Én is 26 hetes vagyok febr 23 ra vagyok kiirva.
Kislány van a pociban 4d n megmutatta magát jol vagyunk én egész terhesség alatt nemhánytam 8 kg ot hiztam eddig.
Pocim sztem nem nagy de látszik hogy baba van.
Kiderült hogy megcukrosodtam és diétáznom kell...
De panaszom nincs baba rugdos elvan nagyon alig várom a februárt hogy a kezemben tarthassam.
Apa szokta a hasamra tenni a fejét és hallgatozik de sokat beszél hozzá olyan aranyosak.
Mi még nem vettünk semmit eddig csak kaptunk és még fogunk is de van 2 babakocsink az egyik hordozos kiságy meg rengeteg ruci decemberben ha már nem kapunk semmit irány az áruház és dec végére remélem meglesz minden.
Boldog babavárást mindenkinek és utánna jó babázást...majd még irjunk ide kivel mizus pussz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!