Missed Ab után 9 nappal enyhe hasi fájdalmat érzek. Nem görcs. Valami baj lehet?
Sajnalom h veled ez tortent! Nekem 16.-an lesz 1 honapja h a 2.missed ab-om volt.
En is 2 napig vereztem csak, barnazasom tobb napig volt, elso mutet utan pedig csak aznap vereztem es utana egy nap barnazas. Most volt olyan is h mutet utan 1,5 hettel is volt egy kis verzes(kb 10 perc eppenhogy csak volt) de barnazas utana 2-3 napig megint, tegnao azt hittem megjon, de peteeres lett belole :) kicsit kesei de lett legalabb mutet utan is peteeresem. En ma megyek vissza dokihoz este.
Lazad nincsen? M ha van akkor azonnal menj vissza!
Inkabb ne nagyon tevekenykedj meg, ha igy elfaradsz, inkabb pihenj meg par napot, h erore kapj! Ha gondolod nyugodtan irhatsz nekem privit, szivesen beszelgetek! Es ha jobban faj a hasad ne varj pentekig!
Es sok -sok kitartast!
Nemsokara mi is anyukak leszunk!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!