Terhes vagyok az első kisbabámmal, érdekelne, hogy szülés után lehet kérni, hogy a kisbaba vércsoportját megmondják vagy azt automatikusan mondani fogják? Illetve ha kérni kell kell-e fizetni érte és mennyit?
Rosszul tudja mindenki, aki úgy tudja, hogy minden kisbabának alapból nézik a vércsoportját, aki megszületik.
A fiamnak se néztek. Nem volt rá szükség. És amikor szültem, akkor többen is szültek a családból és senkinek a babájának nem nézték a vércsoportját!
Ha nem indokolja semmi, akár az anya vércsoportja, akár a baba állapota, valamilyen probléma, akkor nem nézik! A nővérem lányának se nézték, a fiának viszont mikor megszületett, volt egy kisebb műtétje egyből és neki nézték.
Nálunk be van írva a kiskönyvbe, hogy vércsoport (köldökzsinórvérből, tájékoztató jellegű) 0+. De gondolom ezt is csak azért nézték, mert vettek le őssejtet a köldökzsinórból. (Nem nekünk, kísérleti célra)
Ha vérre van szükség, mindig néznek előtte vércsoportot.
14-es
Hát persze, ezért volt a lányom hosszú napokat intenzív osztályon, mert kevésbé veszélyes...
Ne szólj bele olyanba, amiről halvány fogalmad sincs!
Nem kívánom azokat a napokat mikor nem tudtam, hogy agykárosodott lesz-e a gyerekem, vagy sem, annyira rosszul volt, még csak szoptatni se engedték kivenni.
De persze aki "okos" és sosem élt át ilyesmit, az mindig mindent jobban tud...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!