Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bajt jelez a narancsos-barnás...

Bajt jelez a narancsos-barnás folyás?

Figyelt kérdés

15 hetes vagyok,eddig nem tapasztaltam ilyen színű folyást.Ma délután vettem észre a tisztasági betéten.

Mi mástól lehet ez,ha nem a vetéléstől?Megijedtem!!Nektek volt-e ilyen,és mitől?

2009. nov. 16. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Menjél orvoshoz, csak akkor fogsz megnyugodni. Általában a méhszáj érzékenyebb ilyenkor és az okozhat ilyesmi folyást, ahogyan sok más dologtól is lehet, de nem szabad elsiklani mellette. Írd majd meg mit mondott az orvos!
2009. nov. 16. 17:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz! De azért a vetélés ennél durvább tünetekkel jár, lehet, hogy csak nyálkahártya sérülés, vagy fertőzés.
2009. nov. 16. 18:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Csütörtökre van időpontom a nőgyógyászhoz.Addig várhatok??Vagy holnap szaladjak??
2009. nov. 16. 19:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem megnyugszol ha hamarabb mész. Én a magam részéről már ma hívtam volna az orvosom, és ahogy ismerem soron kívül fogadott volna. Szorítok, hogy ne legyen semmi baj!
2009. nov. 16. 20:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Én most szaladnék.... Meg kell, hogy nézzenek a sürgősségin. És legalább már ma nyugodtan alhatnál...
2009. nov. 16. 21:04
 6/10 anonim ***** válasza:
azonnal doki,ki tudja mi lehet ugyse lennel nyugodtan!
2009. nov. 16. 21:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Ma reggel voltam dokinál...háát sajnos vérezgeteg!:( A babának szerencsére dobog a szíve,és nagyon ficánkolt amikor nézték!Pihennem kell,és holnap visszamenni az orvoshoz a vérzés miatt...remélem eláll!Nagyon félek!
2009. nov. 17. 15:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Én 4 hetes vagyok és folyamatosan barna folyásom van. Jó neked hogy a babádat látta az orvos...én még nem vagyok teljesen nyugodt, mert egy babát már elvesztettem haematoma miatt. Egyébként állítólag normális dolog ha kis mennyiségben van.
2009. nov. 18. 10:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia, mit mondott az orvos??? Ugye minden rendben van? Méhszáj meg ilyesmi zárt?
2009. nov. 18. 11:42
 10/10 A kérdező kommentje:

10:48!Nagyon sajnálom,remélem most minden rendben lesz!

Nincs már vérzésem,baba rendben!A dokimhoz megyek holnap,bekukkant...azt mondta ír fel gyógyszert+szedjem a Magne B6-ot!

2009. nov. 18. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!