Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippelnétek nekem is? Hét,...

Tippelnétek nekem is? Hét, nem, kg?

Figyelt kérdés

3. baba. és ismerősöm szerint nagyon csúnya a köldököm. légyszi elmondanátok a véleményeteket?

[link]

[link]

2013. nov. 6. 21:53
 1/9 anonim ***** válasza:
36 hét, kislány, +3 kg. Én nem látok semmi problémát a köldököddel....
2013. nov. 6. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:

szerintem is kislány :)

mivel 3.baba, kb.32.hét lehet?

ha visszahúzódik szülés után a köldököd és nem fáj, akkor nincs semmi gond. de érdemes figyelni a köldöksérv miatt.

2013. nov. 6. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:

fiú szerintem. harmadik baba? tök jó bőröd van, és csini is vagy! :) 1 gyerek után mindig nagyobb a poci, szóval én 32. hétre tippelem ezért. súlyra nem mondanék semmit, mert nekem óriási hasam volt, de nagyon pici babám... :)

nincs baj a köldököddel :)

jó babavárást :)

2013. nov. 6. 22:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha 3. Baba legyen 27 hetes és kislány:-)
2013. nov. 7. 01:58
 5/9 anonim ***** válasza:
30ik het es kislany. Nem latok problemat a koldokodnel. :)
2013. nov. 7. 09:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a sok választ. A 4.és eltalálta,27 hetes es kislány :) bár szinte mindenki lányt tippelt. A koldokomben azt találta hibának az ismerősöm h mennyire kiáll. ja és 5 kgot hiztam. Szép napot mindenkinek!
2013. nov. 7. 09:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Semmi baj nincs a koldokoddel :) csinos vagy.

30 hkm

2013. nov. 7. 12:02
 8/9 anonim ***** válasza:
1-es vagyok..27 hét??? Húúúúúú de mellélőttem, pedig 2 gyerekem van...
2013. nov. 8. 21:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Igazából kicsit jól esik h mindenki fölé tippelt, én meg voltam győződve róla, h kisebb a hasam mint a kora és mindenki 23-25 hetet fog tippelni :)
2013. nov. 11. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!