Írnátok ötleteket? Olyan zenéket keresek, amiket már most is hallgathatok, hogy megszokja a baba, és majd ha idekint lesz, megnyugodjon tőle!
Figyelt kérdés
Már kiválasztottam Bizek Emi: Álomszép zene babáknak és mamáknak cd-jét egynek.
A komolyzenéből van erre alkalmas kedvencetek?
Vagy a mai zenékből valami? Pl.: Ákos... Gömöry Zsolt X-változat című meditációs kazettáját is szeretem.
Ti mire szavaztok?
15 hetes kismama
2009. nov. 16. 10:59
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket! Igazából én rockzene párti vagyok... Készítettem már néhány válogatást lassabb számokból,de a húzósabb Tankcsapdákra nem hiszem,hogy megnyugszik a baba. Hiába szeretik a szülei:)
2009. nov. 16. 16:43
12/13 anonim válasza:
Én javasoltam a meditációs zenét... Akkor 30 seconds to mars és hasonlók? Junkies - Feloldozás Manapság elég nagy divat a lírai rock, biztos találsz olyat, ami mindkettőtöknek megfelel. :)
13/13 anonim válasza:
Nálunk az ABBA a sláger, és Halász Jutka
(27 hetes mami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!