Mikortól lett hasmenésetek szülés előtt?
Figyelt kérdés
A 36.-37. héten még székrekedéssel küszködtem, de lassan 10 napja nincs már ilyen gondom. Már annyira szeretnék szülni, hogy minden tünet érdekel, nálatok, hogy alakult ez?2009. nov. 15. 23:29
1/7 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem volt hasmenésem szülés előtt:)
2/7 anonim válasza:
nekem a 7. hónaptól szinte foyamatos volt
3/7 anonim válasza:
Nekem csak a szules napjan. Ejszaka folyt el a magzatviz es kora delutan ebed utan tavozott belolem minden, amit ettem, este ismet probalkoztam, de vacsora utan is hasmenesem volt. Lefekudtem aludni es arra ebredtem ejfel elott, hogy kemenyedik a pocakom, mire kimasztam az agybol mar elfolyt a magzatvizem. Egyebkent nem olyan hascsikaros, eros, hosszu hasmenes volt, csak mindig az tavozott, amit eppen megettem.
(Vegulis nem volt rossz, mert olyan gyorsan tagultam, hogy mar nem volt ido beontesre, meg ahol en szultem ott nem adnak alapbol, igy viszont nem volt baleset, mert gondolom teljesen ki voltam urulve.)
4/7 anonim válasza:
Szülés előtti 3 napban beköltöztem a wc-re. Nem vicc:)
5/7 anonim válasza:
Nekem csak a kórházban, a fájások beindulásának kezdetén. Otthon folyt el a magzatvíz, bementünk a kórházba, és miután elvégezték a papírmunkát, átöltöztem, akkor kellett 'rohannom' vagy négyszer. (Igen könnyű volt nagy pocakkal, szivárgó magzatvízzel...). De így én is megúsztam a beöntést:-)
6/7 anonim válasza:
Szia, 40+6 voltam aznap amikor ejjel a fajasok kezdodtek, aznap delutan meg is szuletett a lanyunk. Kb hajnali 2-tol reggel 8-ig (meg otthon) minden fajas kozott jartam WC-re.. MINDEN kijott belolem. Aztan bementunk a korhazba, mar 6cm-re nyitva voltam. Nekem az egesz terhesseg szekrekedeses volt, ugy orultem neki, hogy vegre vege!!
7/7 A kérdező kommentje:
Mázlisták :-). Inkább hasmenés mint egy beöntés! Nálunk se csinálnak beöntést és attól félek, hogy a párom előtt fogok becsinálni szülés közben, így reménykedek a hasmenésben :-))) Köszi a válaszokat!!!
2009. nov. 16. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!