Csak kíváncsiságból: aki az édeset kívánta fia vagy lánya lett?
Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 14:48
1/16 anonim válasza:
Elsővel kívántam az édeset, feszt csokit ettem, amit amúgy utálok. Kislányom lett. Másodiknál még az édes gondolatától is hányingerem lett, ismét kislányom született.
2/16 anonim válasza:
Hát az első 14 hétben, amíg rosszulléteim voltak, addig csak sós dolgokra tudtam gondolni, bár azok nagyrészétől is hányingerem volt :)
DE amint visszatért az étvágyam, teletömtem magam édességekkel. Szerencsére az első 14 hétben leadott kilók miatt nem híztam összességében semmit, különben csúnya lett volna...jajj, az a sok csoki, péksüti... :)
3/16 anonim válasza:
2-as vagyok..jah, a lényeg lemaradt, lányom született :) És egyébként így is tudom, hogy ha édeset kíván a kismama, akkor lány...de nyilván ez babona
5/16 anonim válasza:
mindkét gyermekemmel édeset kívántam csoki-csokival,édes tejbegríz,mézes banán turmix:lányok lettek:)
6/16 anonim válasza:
Kisfiam lett.Naponta ettem valami édeset, mert máskülönben ,,elvonási ,, tüneteim voltak. Csoki, süti, keksz, müzli, mindegy colt csak édes legyen :)
8/16 anonim válasza:
Én sütit, meggybefőttet, tejbegrízt állandóan, lányom lett, még a szülés napján is kókuszgolyókat csináltam :D
9/16 anonim válasza:
A terhességeim második felében nagyon kívántam a csokit, édességeket. Mindkétszer lányom lett. (Az elején inkább a sós jött be.)
10/16 anonim válasza:
Fűszeres nem igen csúszott le.Édeset ettem és fiam lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!