9 hetes vagyok, és nagyon ideges! Mindenki szabadságon van! Hogyan látnak így el?
Ha nagyon ideges vagy miatta, akkor menj el ahoz a dokihoz, aki helyettesíti a te dokidat....Szerntem bármelyik kollegája köteles megvizsgálnia.
Védőnőnél ugyanez a helyzet, ha szabin van, akkor menj a kolleganőjéhez. Én amúgy 12 hetesen mentem először védőnőhöz.
Uh: Ha anyagilag megteheted, akkor menj el magánuh--ra Én ide jártam és nagyon meg voltam velük elégedve: www.4dgenesis.hu
Dia
van kiskönyved? ha nincs, érdemes lenne minél hamarabb elintézni.
a 12. heti KÖTELEZŐ uh-ra mikor mész? aug. 15-én már késő, nem?
nincs kiskönyv se, védődő mondta hogy bocs, csak akkor tudlak fogadni, majd akkor adok. ő már helyettesít valakit, úgyhogy máshoz nem tudok menni.
igen, a bajom hogy amikor orvoshoz mennék legközelebb, akkor 15 hetes leszek, és én is kicsit későnek gondolom...
Én egysezr azt hallottam ,hogy ha nem vagy megelégedve a védőnővel akkor kérhetsz másikat .Állítólag.na most itt az a nagy helyzet,hogy a védőnőnek nem kell tudni róla,hogy te mikor mégy orvoshoz,de a kiskönyvre szükséged van.Sztem nem teheti meg ezt veled nem sok idő kiállítani azt,neked kellenek a pecsétek a vizsgálatokról bele nem beszélve arról is,hogy ekgra is menned kell majd.Meg fogászatra,meg meg kell,hogy legyen min.a 4pecsét majd,és a munkáltatónál is akkor vagy védva ha van kiskönyved.Kérdem én ha nincsen helyettesítője akkor ki megy ki a kisbabáihoz..vagy ha baj van valamelyikkel,hogy segít.sztem kell lenni helyettesítőnek.Én becsattognék a védőnői szolgálatba és közölném,hogy szükségem van a kiskönyvre.Kiatlálnék valamilyen indokot,pl az orvos kéri.És sztem valaki kiállítjamajd.Én tuti nem hagynám annyiban.Ha a dokid szabin van akkor is kell lenni helyettesítőnek.A 12heti uh-t meg kellidőben csináltatnod ahhoz beutaló kell!!!
Amúgy 4ds re elmehetsz ha meg akarsz nyugodni,de amúgy sztem semmi baj a picivel,hidd el ő nyugiban van ott és elvan mint a befőtt.Növöget:)39hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!