A közelgő szülés energiát adott vagy lefárasztott?
Figyelt kérdés
Tegnap kezdődött és ma tetőzik a fáradtságérzetem. Alig bírok mozdulni, nagyon álmos vagyok egész nap. Nem szoktam elhagyni magam, alapvetően pörgős természet vagyok, ezért feltűnő ez a változás most. 38. héten vagyok. A mamám szerint azért érzem ezt, mert közeleg a szülés és fáradok. Én máshol azt olvastam, hogy szülés előtt inkább energiával teliek lesznek a kismamák és pörögnek. Ti hogy tapasztaltátok? A szülés előtt 1-2 nappal fáradtabbak voltatok, vagy energikusabbak? Jah, igen, és barátok meg a frontokkal jönnek, hogy biztos azért vagyok fáradt, ill. egyikük szerint a front hatással lehet a babára, és talán megindul a szülés is. Minden vélemény érdekel, túl sokfélét hallottam mostanában, mi az igazság? :)2013. nov. 4. 12:34
1/3 anonim válasza:
Szia, nekem még nincs szülési tapasztalatom, viszont ugyanígy voltam az elmúlt napokban, ahogy Te is írtad (37. héten vagyok). Mára lett volna egy programom, azt is lemondtam, a hétvégén még boltba is rendes sport és lelki teljesítmény volt lemenni. Pedig nem híztam csak 6 kilót, egészségesen étkezem, sokat iszom, viszonylag keveset görcsölök, szóval alapvetően én is a frontokra fogom, meg arra, hogy azért mégis fáradékony az ember a vége felé. Kitartás Neked, és könnyű szülést!
2/3 anonim válasza:
Szia! Én 37+4 napra szültem. Az utolsó két hétben tele voltam energiával, rendezkedtem, mostam, vasaltam, takarítottam! De, a frontos elméletekben lehet igazság, mert amikor ilyen jött, akkor én is padlón voltam, csak húztam magam pár napig! a szülés megindulásáról nem tudok nyilatkozni, mondták nekem is, hogy lehet attól kezdődött(december elején szültem, mielőtt leesett az a temérdek hó!), ezt nem tudni..:) Jó egészséget kívánok!
3/3 anonim válasza:
Hát én 4 hete szültem de szülés elött 2,3 napig hulla voltam , semmihez nem volt kedvem pedig van egy 2 éves lányom is. És már elötte 1 hétig szinte ki sem mozdultam a lakásból csak az Nst vizsgálatra meg ahova nagyon muszáj volt menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!