Tippelős? Akinek van kedve!
Figyelt kérdés
Első baba és a kép esti ilyenkor picit nagyobb a pocim.
előrről nem feltünö ezért nincs kép.irhattok kort nemet és kilot is.
köszi
2013. nov. 3. 18:18
12/15 A kérdező kommentje:
én pl azért raktam fel mert a tükörbe nem ünik nagynak. és a képen meg meglepődök. és ezért kivancsi vok hogy ha én nem veszem észre magamon masok mekkoranak gondolják.. meg persze a neme miatt. mert sokaktol hallottam h az alakjábol megmondhato. ez nagyon érdekes lenne mert a doki se merte biztosra mondani
2013. nov. 3. 19:42
13/15 A kérdező kommentje:
na szoval ugynézki kislány de a doki nem merte tutira mondani és
21hét 2nap.
+2kg
2013. nov. 3. 19:44
14/15 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket ha megtudjuk biztosra a nemét irom ki trafált bele. de ugynézki télleg olyan terhesnek latszok mint amiluen vagyok. sokszor féltem azthoszik csak meghiztam. de akkor a tükör tényleg csal
2013. nov. 3. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!