38 hetes vagyok óriás pocakkal, szűk rám az összes ruhám. Vagy ha mozgok feltürődik, vagy rám se jön. Van aki szerint vonzó ez?
Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 10:09
1/11 anonim válasza:
Az utolsó mondatodat nem értem. Hogy van-e olyan, aki szerint vonzó az, hogy egy kismamán felcsúszik a ruha, mert szűk? Hát olyan biztos nincs, aki ezt vonzónak tartja, hacsak nem abrrált, és ez a heppje. HA én meglátok egy terhes nőt felcsúszott felsővel, őszintén, de nem az az első gondolatom, hogy de vonzó.
Viszont természetes. De mivel hideg van, pulcsit fölé, és nem látszik.
2/11 Soluna válasza:
Szia! Nem értem a kérdést de tényleg nem.. Én is 38 hetes vagyok :D A férjem imád.. bár lassan inkább hasonlítok egy bálnára mint arra a nőre akit elvett ;) Nézd a terhességgel ez együtt jár, hormonálisan változunk, nem lehet mindenki Rubint Réka... aki 5 kg hízik. Nem most kell szexistennőnek lenned. Nekem van 3-4 felsőm aztán slussz ami rám jön szülésig elég... minek több. Szóval nyugi.
3/11 anonim válasza:
Vedd úgy, hogy két héten belül megszűnik ez a probléma és mindjárt job a napod.
4/11 anonim válasza:
Most tényleg mi a kérdésed? Mindjárt megszülsz! Addig csak van egy-két olyan ruha ami jó még rád, ha más nem vedd fel a férjed pólóit, meg testnadrágot alulra és kész. Gondolom dolgozni már nem jársz, készülj lelkileg a szülésre! Sok sikert!
5/11 A kérdező kommentje:
Mindig simogatják a pocakom
2013. nov. 3. 10:57
6/11 A kérdező kommentje:
Kb ennyire látszik a pocakom és a ferjem már is felizgul : [link]
2013. nov. 3. 11:08
7/11 anonim válasza:
Akkor ezt most minek is írtad ki? A férjed erre izgul, akkor? (Szerintem mondjuk nagyon ocsmány mikor egy kismamának kilóg a hasa a ruhából)
8/11 A kérdező kommentje:
Ocsmány?
2013. nov. 3. 12:29
9/11 anonim válasza:
Most mi a kérdésed lényege? Megkérdezed, h van aki szerint vonzó ez? Erre itt írod, h a pasid felizgul rá. Akkor ezek szerint van, aki szerint vonzó.
De maradjon ez a 4 fal között, mert mások szerint meg nem vonzó, sőt!
Kben meg nem vagy 100-as ezzel a műsorral.
10/11 A kérdező kommentje:
Volt olyan ruha felvettem és kinyomtam a pocakom és már repültek le róla a gombok.
2013. nov. 3. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!