Kismamik! 9,1 lett a terheléses vérvételem. Ez nagyon rossz?
Elég rossznak mondható, ágy tudom 7,8-ig jó. Már ha a szirupos terhelést csinálták.
Nem tudom minek a 24 órás terhelés, igen megterhelő még egy nem kismamának is, ilyet még nem is hallottam. A lényege, hogy 24 órában több alkalommal nézik a vércukrot. Csak a férjem elmondásából tudom, neki katonakrából rémlett, hogy mindig ilyen szirupot kellett innia, és utána vettek vért. De ő nem volt kismama ugye. Én azt hiszem, hogy beállítanak valamennyi szénhidrátra, pl. 160 ch-ra, és minden étkezés után megmérik a vércukrodat.
Az egészet csak azért furcsálom, mert nekem a zsemlés terhelés lett 9,2 és nem is vacakoltak mással, azonnal kaptam inzulint, azóta normális a vércukrom, diétázom és kész. Nem volt semmiféle kórház, meg kínzás. (27 hetes mami)
nekem is magas lett a cukor profilom és egy nap a korház által össze állitott étel alapján étkezés elött után vérvétel napi 6 volt.ki lehet birni ,de elötte egy hétig 180 ch-s diétán kellett lennem amit magam áliitottam itthon.végülis jo lett a vércukrom határ értéken belüli!én elötte hetekben sok édességet ettem ami nem ürült ki a szerevezetemböl a cukor terhelés meg megdobta mégjobban! ne egyél egy hétig legalább édességet,és süssina édeskét ajánlom!minden jot és ne izgulj nem lessz baj.
37 hetes kiama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!