Tippelős! Szerintetek hányadik hétben vagyok? Második baba!
2013. nov. 2. 14:31
11/17 anonim válasza:
4. vagyok, szép nagy a pocakod! Én most vagyok 13 hetes, 2 hét múlva már az én pocakom is kb akkora lesz mint a tiéd, a szomszédok rákérdeztek hogy ugye baba lesz :) Azért tippeltem többre mert mindenki többet tippelt, gondoltam tévedek...
12/17 A kérdező kommentje:
Na :) de jó. és ti tudjátok mi lesz? első terhességgel 8 hónapot tippeltünk, addig nem tudták mi lesz :)
2013. nov. 3. 12:54
13/17 anonim válasza:
Fiú lesz, már a 10. heti UH-on megmondták :) Neked szerintem lányos a pocakod...
14/17 anonim válasza:
Habárrr, inkább fiús,, még egyszer megnéztem :)
15/17 A kérdező kommentje:
lányommal nem ilyen volt :) most valóban máshogyan nő. egyébként ha igaz az hogy más lesz a neme, ha más fajta tünetek vannak terhesség alatt, akkor valóban fiú lesz! lányommal 4 hónapig hánytam, a mostani terhesség alatt kn. 3 hétig max. akkor is az elején. és rettentő sok csokit ennék, a lányommal meg nem szerettem. nektek hányadik baba?
2013. nov. 4. 09:33
16/17 anonim válasza:
Második, az első is kisfiú lett. Vele nem volt semmilyen tünetem, csak folyton álmos voltam, de most a második babával 4-5 héten át émelyegtem is. És sokkal nagyobb a hasam :)
17/17 A kérdező kommentje:
Hát sajnos mi nem tudjuk mi lesz! :) végülis, az egészség a fontos. akármi is a neme, ugyanúgy szereti a szülő :)
2013. nov. 4. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!