Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Merre van debrecenben 4d s...

Merre van debrecenben 4d s ultrahang, és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Hány hetes kortól érdemes elmenni?Köszönöm 13+6hetes kismami.
2009. nov. 15. 09:30
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

Mi is ide fogunk menni!Nálunk Nyh.-zán 12-15 ezerbe kerülne itt meg csak 9800 Ft!

2009. nov. 15. 09:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Keresgéltem én is a neten,de árakat sehol se találtam,ez megfelelőnek látszik!Boldog babavárást kivánok!
2009. nov. 15. 10:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a Lézer magánrendelőben voltunk. Ott 12.000 és van benne egy 20 vagy 30 perces dvd és egy cd amin elvileg fotók vannak (a mienken 47), valójában viszont ezek kis rövid filmek szintén, ja és kaptok két képet keretben. Aztán van még Sápy Tamás magánrendelőjében is (Nagyerdei Nőgyógyászati Centrum), ott is ugyanennyi, egy fotóval egy dvd-vel. Mi ott próbálkoztunk ötször, a nő bénázott nem tudta megcsinálni, úgyhogy azt nem ajánlom, így mentünk a Lézerbe. Állítólag az most itt a legfejlettebb.

2009. nov. 15. 10:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja még annyi, hogy 24 és 30 hetes között érdemes menni!
2009. nov. 15. 10:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi a Rajnai magánrendelőben voltunk.8000Ft 4 kinyomtatott kép,a többi cd-re és a dvd felvétel.Vagy ha nem kérsz dvd akkor 5000Ft.
2009. nov. 15. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja még annyi hogy mi 24 hetesen voltunk és nagyon jó képek lettek.
2009. nov. 15. 15:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia, mi Dr. Ditrói Péter magánrendelőjében voltunk mindkét gyerekkel, és nagyon meg voltunk elégedve. 10000 ft-ért nagyon alapos 2D, 3D és 4D felvétel készül, dvd-re hanggal együtt (tehát alámondják, hogy épp mi látható a képen), plusz kép a babáról. Én csak ajánlani tudom!

[link]

2009. nov. 15. 16:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm Lányok,karácsony előtt szeretnénk menni,akkor már betöltöm a 18.hetet,remélem már látszani fog a Picikénk.Mindenkinek boldog babavárást kivánok.
2009. nov. 15. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!