Debrecenben hova érdemes menni 4D-s ultrahangra?
[link] a Liget lakóparkban, Dr. Ditrói Péter magánrendelője.
Én nem is vagyok debreceni és lett volna közelebb is hozzánk 4D, mégis odamentünk. Írtam emailt és egy nagyon szimpatikus levelet kaptam vissza a doktor úrtól. Ők egy orvos házaspár, a doki felesége (ő a szonográfus) csinál egy sima 2D-s ultrahangot, ott alaposan átvizsgál mindent és aztán a doki csinálja a 3D-4D ultrahangot, folyamatosan keresve a jó helyezkedését a babának, hogy jó képeket tudjon kimenteni, amiből majd a végén lehet választani. Az egész vizsgálat (2D-vel együtt) a magyarázó szöveggel együtt kerül fel a dvd-re (25 perc), vagy amire akarod és egy kinyomtatott képet kapsz. Ez van benne a 10.000Ft.-ba. Nekünk nagyon szimpatikusak és végtelenül kedvesek voltak mindketten!
Én őket ajánlom!
Telefonon lehet időpontot egyeztetni az otthoni magánrendelőjükbe.
Ja és ha még nem tudjátok a baba nemét, a doktornő azt mondta, hogy ő még ebben soha nem tévedett.
Mi 25.hetesen voltunk, akkor tájt nagyon ideális, mert már szép formás a baba és jó felvétel készül róla, ha ő is akarja. A miénk nagyon szégyenlős volt és csak a vége felé mutatta meg az arcoskáját, de így sem bántuk meg.
Jó választást!
38 hetes kismama
Én nemrég voltam 4D-s ultrahang vizsgálaton a Nagyerdei Nőgyógyászati és 4D Centrumban (Debrecen, Weszprémy u.22.).
A Klinikán is dolgozó Tajtiné Török Klára rendel itt (Dr.Sápy Tamás irányításával). Ök csinálják a legrégebben a 4D-t a városban és a legmodernebb gépük is nekik van.
MINDENKINEK CSAK AJÁNLHATOM!
Bejelentkezés: 30-403-1763
Nagyerdei 4D Ultrahang Centrum, Debrecen
Weszprémy u.22.
www.nnc.hu
Valaki megmondaná nekem, hogy a Nagyerdei rendelőben mennyiért csinálják a 4D-s ultrahangot?
Köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!