Baj ha 15 hetes terhesen éjszaka is ki kell mennem egyszer pisilni?
Nem baj:)
A terhességem végén volt hogy 5 percenként kellett pisilnem.
Nincs bajod,normális dolog.
Most picit megnyugodtam ,köszi!
Te jó ég!5 percenként pisilni menni?:)Hát akkor valami extra szuper betéttel lehet csak elindulni otthonról?
Igen én a végén eü-i betétet használtam:)
2,-dik voltam.
Teljesen normális. Én a kezdetektől sokat pisilek. Ez majd változó lesz a terhesség alatt. Mindíg attól függ mennyire nyomja a magzat a hólyagod.Ne aggódj, bepisilni nem fogsz. Én emiatt egy percig sem használtam betétet.
37km
Én most a 31. héten is kb ugyanannyiszor (egyszer, max kétszer)megyek éjszaka pisilni (észrevettem, hogy sokban függ attól, hogy mit és mennyit iszom lefekvés előtti kb egy órában). Napközben mostanában, hogy befordult a baba és motoszkál nagyon lent, meg nyom kb 2 óránként megyek, de előfordul, hogy hirtelen rámjön és utána elmúlik az inger.
Ne aggódj, igyekezz mindig elmenni wc-re éjszaka amikor rádjön (ne tartogasd), és nappal is amikor csak lehetőséged van rá.
Egyszer?? De jó neked!! Mondjuk én amúgy is elég pisis vagyok, alapból szinte nincs olyan éjszakám, amikor ne kellene mennem, most meg.... Nagyon-nagyon ritka, hogy 1-2 alkalom elég, bár nem számolom, szerintem félig alszom közben, de én ált 4-6szor szokta menni.
16hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!