Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha 15 hetes terhesen...

Baj ha 15 hetes terhesen éjszaka is ki kell mennem egyszer pisilni?

Figyelt kérdés
Nem korai ez még?Mi lesz velem később?A wc-n kell majd később aludnom?:)Lehet hogy a vesémmel van gond?
2009. nov. 14. 21:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Később majd olyan hirtelen kell elmenned,hogy örülsz ha kiérsz:)Ez már csak így van:)
2009. nov. 14. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj:)

A terhességem végén volt hogy 5 percenként kellett pisilnem.

Nincs bajod,normális dolog.

2009. nov. 14. 21:39
 3/10 A kérdező kommentje:

Most picit megnyugodtam ,köszi!

Te jó ég!5 percenként pisilni menni?:)Hát akkor valami extra szuper betéttel lehet csak elindulni otthonról?

2009. nov. 14. 21:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen én a végén eü-i betétet használtam:)

2,-dik voltam.

2009. nov. 14. 22:04
 5/10 anonim ***** válasza:
igy van, a vegen mar alig ersz be a furdobe es vagy 10-15x is kell egy ejszaka
2009. nov. 14. 22:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Teljesen normális. Én a kezdetektől sokat pisilek. Ez majd változó lesz a terhesség alatt. Mindíg attól függ mennyire nyomja a magzat a hólyagod.Ne aggódj, bepisilni nem fogsz. Én emiatt egy percig sem használtam betétet.

37km

2009. nov. 15. 03:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Én most a 31. héten is kb ugyanannyiszor (egyszer, max kétszer)megyek éjszaka pisilni (észrevettem, hogy sokban függ attól, hogy mit és mennyit iszom lefekvés előtti kb egy órában). Napközben mostanában, hogy befordult a baba és motoszkál nagyon lent, meg nyom kb 2 óránként megyek, de előfordul, hogy hirtelen rámjön és utána elmúlik az inger.

Ne aggódj, igyekezz mindig elmenni wc-re éjszaka amikor rádjön (ne tartogasd), és nappal is amikor csak lehetőséged van rá.

2009. nov. 15. 06:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Milyen jó is még az, amikor csak egyszer kell menni...! :)))
2009. nov. 15. 15:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Előre félek. Nem terhesen is éjjelente 1 2 alkalommal kellett kimennem pisilni..
2009. nov. 15. 19:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyszer?? De jó neked!! Mondjuk én amúgy is elég pisis vagyok, alapból szinte nincs olyan éjszakám, amikor ne kellene mennem, most meg.... Nagyon-nagyon ritka, hogy 1-2 alkalom elég, bár nem számolom, szerintem félig alszom közben, de én ált 4-6szor szokta menni.

16hetes

2009. nov. 15. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!