Hallottatok már olyanról, hogy későn derül ki az ikerterhesség? Létezhet ilyen?
Figyelt kérdés
7-8-9. Hónapban tudják meg, hogy nem egy baba van bent?2013. okt. 31. 09:43
1/9 anonim válasza:
ha rendesen jár terhes gondozásra akkor kizárt. Persze elmaradott országokban ahol nem is játrnak orvosi vizsgálatra a kismamaák ott simán lehet. Fejlett országokban kizárt rendes terhesondozás mellett. Miért kérdezed?
2/9 anonim válasza:
Én nem vagyok orvos, de már a 12 hetes ultrahangon egyértelműen láttam, hogy ott a fiam, keze, lába, feje, kis teste. Akkor ha én látom, akkor tán az orvos is észreveszi, ha nem 1, hanem 2 baba van.
Szóval kizárt dolog, ha valaki jár rendesen a vizsgálatokra és ultrahangra, akkor nem derül ki.
3/9 A kérdező kommentje:
Most olvastam valahol, hogy egy csaj szülésznőnek tanul és egy akkor szülő nő a végén tudta meg, hogy két babája van.... Érdekes.
2013. okt. 31. 09:54
4/9 anonim válasza:
35 évvel ezelőtt, amikor barátnőmet várták a szülei, a szülőágyon derült ki, hogy van ott bent még egy kisfiú is......
Szerintem manapság ez kizárt.
5/9 anonim válasza:
Régen sok iylen volt, mert akkor még nem voltak iylen viszgálatok. én is ismerek egy ilyen 35 éves ikerpárt akiknél nem tudta az anyuka hogy ikrek. A mai vizsgálatok mellett kizárt.
6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is egyébként...
2013. okt. 31. 09:58
8/9 anonim válasza:
mi 4-es ikrek vagyunk. és a 7.hónapig 3- nak hittek , én voltam a bújócskázó :D
9/9 anonim válasza:
Ahogy már írták is ezelőtt 25-30 évvel amikor mág nem UH, akkor biztos sokan a szülőágyon leőpdtek meg, de nekem pl. 7 hetesen még csak egyet látott a doki , de 10 hetesen már számomra is rögtön látható volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!