Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit érzünk, ha elhal a baba?

Mit érzünk, ha elhal a baba?

Figyelt kérdés

Megszünnek a tünetek? Nincs semmi baj (gondolom), csak most nagyon rámtört az aggódás, jövő héten megyünk a 12 hetes uh-ra és félek, hogy mi van ha nem lesz szívhang...

2008. júl. 8. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne gondolj semmi rosszra, várd meg mit mond a doki, ne stresszelj feleslegesen, minden rendben lesz. Minden terhesség más, lehet hogy neked hamarabb múltak el a tünetek mint másnak. Jó babavárást!
2008. júl. 8. 11:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Csatlakozom az elsőhöz!! Ha feleslegesen stresszelsz, azzal a babának is árthatsz!! Csak nyugi!! Van akinek az egész terhesség tünetmentes!! örülj neki, hogy nincsenek rosszullétek!! Én is így jártam a 6. héttől olyan rosszul voltam, hogy azt hittem nem is élem túl a terhességet, nem tudtam felkelni az ágyból, pedig én a tüdőgyulladásomat, és a hasnyálmirigy gyulladásomat is lábon hordtam ki!! azt gondoltam engem egy ilyen dolog nem tud megviselni!!

Na szóval a lényeg, hogy a 11. héten villámcsapás szerűen elmúlt minden!! Én nem aggódtam!! sőt örültem, hogy vége ennek az időszaknak!!

Örülj te is neki, és meg látod nem lesz baj!!

Boldog babavárást: 14 hetes kismami

2008. júl. 8. 11:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elhalt egy tehességem, az égvilágon semmi tünetem nem volt, az uh-on mondták meg. Még a terhességi tünetek is megvoltak egy hétig utána. De ne gondolj ilyenekre!
2008. júl. 8. 12:02
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, igyekszem nem aggódni! A tünetek (mellfájás, enyhe hányinger, hasszurkálás, állandó álmosság) megvannak, csak valamiért rámtört az aggódás! Olyan sok rosszat is lehet itt olvasni, s mikor belefutok egy-egy ilyenbe, mindig nagyon kétségbe esem :(

Köszönöm, igyekszem nem stresszelni! :)

2008. júl. 8. 12:07
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem is elhalt egy babám de még kétt hétig voltak tünetek miután elvették a bábát,
2008. júl. 9. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!