35 hetesen megnéznék a magzatvizemet (mintát vennének) ha kérném? Nagyon fontos volna. Ha nem akkor a terhesség végén mikor? Csak túlhordás esetén?
Amnioscopiára gondoltam, magzatvizvételre.
Amniocentézist talán 20-ik terhességi hétig vesznek.
Szerintem a te kérésedre biztosan nem vesznek belelő mintát. De miért szeretnéd megnézetni?
Amúgy én úgy tudom, hogy csak túlhordás esetén kezdik el vizsgálni, akkor akár naponta-kétnaponta, hüvelyen keresztül, de csak akkor, ha már nyitva vagy valamennyire.
De ne aggódj, ha valami olyan rendellenesség lenne, azt a doki látná az ultrahangon is.
20. hét körül akkor vesznek ha valamelyik eredményed nem jó-pocin keresztül. Utána már csak túlhordás eseten, de legkorábban betöltött 36. héten, mert beindíthatja a szülést, tehát neked borzasztóan veszélyes ez a vizsgálat!!! egyébként a magzatvízet azért nézik a terhesség végén, mert a baba a 40. hét körül már belekakilhat a vízbe, de nálad ez még kizárt.
Mi miatt aggódsz ennyire, hogy veszélyeztetnéd a babád egészségét? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!