Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetesen megnéznék a magzatv...

35 hetesen megnéznék a magzatvizemet (mintát vennének) ha kérném? Nagyon fontos volna. Ha nem akkor a terhesség végén mikor? Csak túlhordás esetén?

Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért nézetnéd meg??? mintát nem tudnak venni csak ha beleszúrnának, de azt ugye te sem akarod??? 40héten néznek amúgy magzatvízet de csak bevilágítanak és csak akkor tudják ha nyitva van a belső méhszájad....
2009. nov. 14. 14:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem 38 hét végén 39 hét elején vettek mindkét gyerekemnél. Előbb nem hinném hogy vennének hacsak nődoki nem látja indokoltnak. Szerintem ha valami aggályod, kétséged van feltétlenül említsd meg neki, ő majd eldönti mit tesz.
2009. nov. 14. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Amnioscopiára gondoltam, magzatvizvételre.

Amniocentézist talán 20-ik terhességi hétig vesznek.

2009. nov. 14. 15:07
 4/8 A kérdező kommentje:
De konkrétan mintavételre gondoltam hasira vagy hüvelyire..
2009. nov. 14. 15:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat.
2009. nov. 14. 15:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a te kérésedre biztosan nem vesznek belelő mintát. De miért szeretnéd megnézetni?

Amúgy én úgy tudom, hogy csak túlhordás esetén kezdik el vizsgálni, akkor akár naponta-kétnaponta, hüvelyen keresztül, de csak akkor, ha már nyitva vagy valamennyire.

De ne aggódj, ha valami olyan rendellenesség lenne, azt a doki látná az ultrahangon is.

2009. nov. 14. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:

20. hét körül akkor vesznek ha valamelyik eredményed nem jó-pocin keresztül. Utána már csak túlhordás eseten, de legkorábban betöltött 36. héten, mert beindíthatja a szülést, tehát neked borzasztóan veszélyes ez a vizsgálat!!! egyébként a magzatvízet azért nézik a terhesség végén, mert a baba a 40. hét körül már belekakilhat a vízbe, de nálad ez még kizárt.

Mi miatt aggódsz ennyire, hogy veszélyeztetnéd a babád egészségét? :S

2009. nov. 14. 15:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem hüvelyen keresztül vettek(amnioscopia), de csak a kiírt után egy héttel.Kérdezz rá, de szerintem ha nem feltétlenül indokolt nem vesznek mintát.
2009. nov. 14. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!