Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes baba miert nem...

32 hetes baba miert nem szereti ha ülök vagy félig ülök? Nem lehet neki igy kényelmes, hogy ennyire mozog?

Figyelt kérdés

Orvosi rendelőben vagyok, próbálok ülni, de felmászik a gyomromba es a bordámba, nagggyon erősen mocorog. :) nagyon imádom a mocorgását, de mintha meg sem akarna állni, mintha rossz lenne neki.

Szerintetek?

2013. okt. 29. 16:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze, lehet, hogy kényelmetlen neki.:) Nekem éjszaka szokott rugdosni, ha épp olyanja van és nem tetszik neki ha jobb oldalamon fekszem, vagy mocorog, ha a bal oldalamon nem tetszik neki. A legjobb, ha egyik oldal sem tetszik a drágámnak, inkább az volna jó, ha állnék. Csak éjszaka erre nem nagyon tudom rávenni magamat.:)))))
2013. okt. 29. 16:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Vagy kényelmetlen rossz,nem jó neki vagy szeret mozogni.
2013. okt. 29. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!