Második terhességem. Az első 6 hetesen haematoma miatt elhalt. Most néha (3 különböző, nem egymást követő napon) cseppnyi barnás folyásom van, és sokszor érzek menstruációs fájdalmat. Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
A 3 hét vége felé járhatok, orvoshoz csak 2 hét múlva van időpontom.2009. nov. 14. 08:47
11/16 anonim válasza:
Én is 5 hetes vagyok nem mentem mult héten orvoshoz amikor pozi lett a teszt mivel ugyse látna még semmit meg ilyen korainál inkább ne birizgáljon hüvelyi ultrahanggal!Ez évben már volt 2 vetélésem a gyógyszertárban már hülyének néztek hogy minden honapban vettem vagy 10 tesztet!Na jo a lényeg hogy kedden teszteltem pozit pénteken elkezdett du.5 óraí körül görcsölni a hasam elmentem a gyógyszertárba mondtam az eladónak hogy mi a problémám!Rendesen örült a pozi tesztnek(már sajnáltak)na végül is adott ki nekem recept nélkül duphastont!Az első babám is evvel maradt meg(most 2.5 éves)Próbáld meg tudom nem szabályos de rendes volt lehet ha nem adja ki ma már nem a terhesség rovatba kérdezgetnék és válaszolnék!
12/16 A kérdező kommentje:
Voltam az ambulancián, megnézett - nem ultrahanggal, azt mondta, hogy menjek haza, feküdjek és szedjek magneB6-ot, és a már megbeszélt időpontra menjek el a nőgyógyászhoz, mert addigra már 6 hetes leszek. Itt a faluban nem lehetne ezt a gyógyszer dolgot megjátszani, mert új patika van új gyógyszerésszel és még csak nem is a megyébe való. De a doktornő azt mondta bent, hogy "Amelyik gyerek meg akar születni, az meg is fog." - hát én ebben bízom. Sok kitartást és sikert nektek!
2009. nov. 15. 18:23
13/16 anonim válasza:
Utólsó vagyok minden jót kivánok neked és csak pozítiv gondolkodást!Vigyázz magatokra!
14/16 anonim válasza:
Fura hozzáállás a doktornő részéről, nem tudom hogy az a több ezer anyuka aki a magzatmegtartónak köszönheti a gyermekét osztja e a "aki meg akar születni az meg is fog" véleményt, mindenesetre biztosan nem véletlen hogy annyi orvos írja fel ezeket a készítményeket egyszer már elvetélt nőknek, vagy ultrahangon megállapított sárgatest hormongyengeségben "szenvedőknek". Remélem veled minden ok lesz, nekem is olt hematómám és nem ment el tőle a baba, szépen felszívódott. A kis barna folyás és a mensiszerű görcsök normálisak a kora terhességben, pihenj sokat, biztosan minden rendben lesz!
15/16 A kérdező kommentje:
Meg fogom kérdezni majd a "normál" rendelésen a nőgyógyászt, mert nem akarom elveszteni ezt a babát. Ha ő azt mondja hogy jobb lesz ilyen gyógyszerrel, akkor úgyis fel fogja írni. Én meg használni fogom annak ellenére, hogy semmi gyógyszert nem szedtem már évek óta, mert a természetes gyógymódokban jobban bízom. De ehhez a nőgyógyász jobban ért mint én. Addig meg remélem a legjobbakat. :)
2009. nov. 17. 09:59
16/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm hogy megpróbált segíteni, de ma reggel spontán kivérzett a babám. A tovább babázóknak minden jót!
2009. nov. 20. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!