Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes vagyok. Nem igazán...

7 hetes vagyok. Nem igazán kívánok sokféle kaját, de most megkívántam a McDonalds-os kaját. Merjek enni?

Figyelt kérdés
2008. júl. 7. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki nálam többet evett mekibe az festi magát :), remélem nem törnek pálcát felettem, de az az egy esett jól. Szóval sztem egyél nyugodtan, persze ne minden nap. Ráadásul csak annyit híztam amennyi a bébim és a hozzátartozó "berendezés". Jó étvágyat! 29 hetes kismami
2008. júl. 7. 19:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Én az első 3 hónapban alig bírtam enni,ha nagynéha valamit megkívántam az a gyros és a mekis hamburger volt. Én ettem és nem volt semmi bajom,bár túlzásba nem vittem,mert ugye alapesetben sem ajánlott gyorséttermi kaját enni.
2008. júl. 7. 19:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor leküldöm szegény férjem! :)
2008. júl. 7. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a Burger Kinges csirke szendvicset tudtam csak megenni:)
2008. júl. 7. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
Én 9 hónap alatt minden nap ettem, az utolsó 2 hétben meg csak azt
2008. júl. 7. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:
én valahányszor melóban vagyok az az egyetlen dolog, amit meg tudok enni, mert gyakorlatilag minden mástól rosszul vagyok...
2008. júl. 7. 21:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta a doki, mindent lehet enni, csak van olyan, amit mértékkel. Ez azok közé tartozik. De azt is mondta, rosszabbat teszünk akkor, ha ellenállunk annak, amit megkívánunk. Hát, ez jót tett az én lelkiismeret-furdalásomnak!:)
2008. júl. 7. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!