Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek hanyadik héten fordult...

Kinek hanyadik héten fordult be a babája és ahhoz képest mikor született meg?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam orvosnál és a babucim már fejjel lefele van, és még csak 31 hetes vagyok. Szerintem ez korai, de a válaszaitokat várom.
2009. nov. 13. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Nekem már nagyon korán,nálad sokkal elöbb és aznap szültem amire írva voltam
2009. nov. 13. 15:40
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem 29.-ik héten,fordult be.jelenleg 33 htes vagyok.remélem,h végig kihuzzuk.
2009. nov. 13. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha befordult az jóóó :)

Egyre kevesebb lesz a helye forgolódni :) Akkor kéne picit izgulnod, ha már a szülőcsatornába fordult volna be, de gondolom erről szó sincs.

Örülj neki :) nekem 27. héten fordult be, most 37 hetesek vagyunk

boldog baba várást :)

2009. nov. 13. 15:50
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem a fiam már a 24.héttől fejjel lefelé volt és azt mondták h befordult irányba. ahhoz képest 42.hétre született.

a lányom még a 35-36. héten is fenékkel volt lefelé majd gondolt egyet és megfordult, 40.hétre született.

2009. nov. 13. 16:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat.
2009. nov. 13. 16:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért lenne korai? A szakirodalom is azt írja, hogy a 32. héten fordul be.

Nekem a 18. heti uh után minden uhon fejvégü volt -tudom,ez még véletlen, mer még bőven forgott, de így volt.

Túlhordtam 8 napot.

2009. nov. 13. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem korai. Tegnap voltunk uh-n (29 hét 5 nap) és már befordult. A doki azt mondta, hogy teljesen természetes. Nem tudni pontosan, hogy mikor történt, de mondtam a férjemnek, hogy furcsát érzek ott lent kb egy hete.
2009. nov. 13. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!