Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetesen miert torzult el...

32 hetesen miert torzult el az arcom reggelre?

Figyelt kérdés

Annyira nem veszes, de valami megvaltozott. Hol puffedt, hol foltos, a szemem alatt karikas, a szam is mintha feldagadt volna...

A parom is mondta hogy olyan furan nezek ki.

Mitol lehet? Mi lehet ez?

2013. okt. 26. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Vízes vagy, ezért van.De mindenképpen mutasd meg magad dokinak és mond el neki.
2013. okt. 26. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:
27%
Beütötted vagy télleg viz van benne.szülés előtt van ilyen,ebből lehet köveztetni baba ki akarna bujni,de ez babona, nem mindenkinél van.
2013. okt. 26. 19:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vizesedsz. Az én arcom is püffedt volt, mintha kövér lettem volna, de rögtön szüléskor rengeteg víz kiment belőlem, és utána még 2 hónapig kicsit vizes voltam, csak lassan múlt el teljesen. Szólj a dokinak ha ilyen hirtelen jelentkezett a dolog.
2013. okt. 26. 19:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Ha tobbet iszok elmulhat?

Aaa csak nem akar meg kibujni es azert puffadok.... :/

2013. okt. 26. 19:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem hirtelen dolog egyebkent, kb 2 hete kezdodott a vizesedes. De ez az arcpuffedes az ismeretlen, tenyleg tobbet kell innom szerintem.
2013. okt. 26. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Én kb 30.héttől kezdtem el eléggé vizesedni. A cipőimbe nem fért a lábam a gyűrűm se volt jó rám. Szóval úgy minden előjött. Az arcom is úgy nézett ki mint akit felfújtak :D Reggelente volt a legcsúnyább mindig aztán napközt alakult vmit de úgy nem néztem ki mint előtte. Miután megszültem és először a tükörbe belenéztem hirtelen meg se ismertem magamat, minden visszaállt olyanra mint régen volt. Nem kell aggódni ki még nem akar jönni tutira. :)

Egyél sok káposztát, uborkát ilyeneket amik hajtják a vizet. Ha meg vizet akarsz inni a babavizek a legjobbak a szentkirályi mentes vizet ajánlom abba nincs annyi olyan anyag ami megköti a vizet. Ne egyél sósan mert az is megköti. Ezzel vmennyire segítesz magadon de teljesen visszaállni csak akkor fog ha megszültél. :) Kitartást.

2013. okt. 26. 20:16
 7/7 A kérdező kommentje:

Ajjj ereztem en hogy mar megint keveset iszok... De buta vagyok. -.-

Az elozovel is problema volt ez, most is mondtak, mikor kb 1 honapja alacsony vernyomassal, alacsony vassal es joslokkal voltam korhazban....

Holnaptol belovok kotelezo 3 uveg vizet magamnak! Sozni semmit sem sozok, nem szeretjuk, hal istennek. Csak ha nagyon muszaj.

Koszonom a valaszokat!!!

2013. okt. 26. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!