32 hetesen miert torzult el az arcom reggelre?
Annyira nem veszes, de valami megvaltozott. Hol puffedt, hol foltos, a szemem alatt karikas, a szam is mintha feldagadt volna...
A parom is mondta hogy olyan furan nezek ki.
Mitol lehet? Mi lehet ez?
Ha tobbet iszok elmulhat?
Aaa csak nem akar meg kibujni es azert puffadok.... :/
Én kb 30.héttől kezdtem el eléggé vizesedni. A cipőimbe nem fért a lábam a gyűrűm se volt jó rám. Szóval úgy minden előjött. Az arcom is úgy nézett ki mint akit felfújtak :D Reggelente volt a legcsúnyább mindig aztán napközt alakult vmit de úgy nem néztem ki mint előtte. Miután megszültem és először a tükörbe belenéztem hirtelen meg se ismertem magamat, minden visszaállt olyanra mint régen volt. Nem kell aggódni ki még nem akar jönni tutira. :)
Egyél sok káposztát, uborkát ilyeneket amik hajtják a vizet. Ha meg vizet akarsz inni a babavizek a legjobbak a szentkirályi mentes vizet ajánlom abba nincs annyi olyan anyag ami megköti a vizet. Ne egyél sósan mert az is megköti. Ezzel vmennyire segítesz magadon de teljesen visszaállni csak akkor fog ha megszültél. :) Kitartást.
Ajjj ereztem en hogy mar megint keveset iszok... De buta vagyok. -.-
Az elozovel is problema volt ez, most is mondtak, mikor kb 1 honapja alacsony vernyomassal, alacsony vassal es joslokkal voltam korhazban....
Holnaptol belovok kotelezo 3 uveg vizet magamnak! Sozni semmit sem sozok, nem szeretjuk, hal istennek. Csak ha nagyon muszaj.
Koszonom a valaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!