16héten.Én 16hét,3naposan mentem és azt mondták pont a legjobb napon jöttem.
2013. okt. 25. 21:40
2/17 anonim válasza:
Azt nem mondták Neked, hogy több nyugat-európai országban nem nézik az AFP-t ugyanis nem mérvadó. Helyette biztosabb egy jó ultrahangos orvos illetve az integrált teszt.
Nekem nagyon rossz volt az AFP-m, ami alapján Down kórósnak kellett volna lenni a kisfiamnak, és nem lett az. Fordítva is igaz, jó AFP-vel is volt már Down kóros baba. Végül is, ha belegondolsz, az AFP egy enzim, hogy is lehetne egy enzim szint alapján diagnosztizálni?
2013. okt. 25. 21:44
3/17 anonim válasza:
1 válaszoló vagyok.Igen 2-ik elavult az AFP,de elő írt.
2013. okt. 25. 21:48
4/17 anonim válasza:
2-es: Nem ez volt a kérdés!
2013. okt. 25. 21:50
5/17 anonim válasza:
Nem arról volt szó, hogy megszűntetik? Helyette integrált teszt?
2013. okt. 25. 21:51
6/17 anonim válasza:
Lehet, pontosan nem ez volt a kérdés, de mivel nem jó diagnosztikai eszköz, így hogy fog bármikor is pontos eredményt mutatni? Én 16. héten +1. nap mentem, és annyira rossz volt, hogy az alapján tuti Down kórosnak kellett volna lenni a kisfiamnak.
2013. okt. 25. 21:52
7/17 anonim válasza:
Ja, és mivel inszeminációval lett a kisfiam, az elszámolás is kizárt volt, pontosan tudtuk, mennyi idős terhességről van szó.
2013. okt. 25. 21:53
8/17 A kérdező kommentje:
A kislányomnál határérték lett, de így is aggódtam a végéig, de hála az égnek semmi baja. Akkor hallottam ilyet, hogy az is befolyásolja, hogy mikor veszik le. Gondoltam most megkímélném magam ennyi izgulástól. :) Tudom,hogy elavult, elég gáz, hogy ilyenekkel stresszelik a kismamákat.
2013. okt. 25. 21:59
9/17 anonim válasza:
Előző vagyok ismét:
Egy klinika honlapjáról:
...." Remélhetőleg ez a korszerű szűrővizsgálat rövidesen mindenki számára elérhető lesz Magyarországon, az AFP vizsgálatot pedig kiveszik a terhesgondozási vizsgálatok közül, és egyetlen magyar terhes sem esik át egy értelmetlen és megbízhatatlan eljárásra alapozva a magzatvíz vételes kromoszómavizsgálaton. " Ennyi.
2013. okt. 25. 21:59
10/17 anonim válasza:
HÁt igen, biztos fontos, mikor veszik le, de nálam napra pontosan tudtuk, (inszemináció), hogy mikor fogant a baba, tehát a rossz időzítés kizárt volt. Mégis borzasztó rossz lett az AFP-m, de mivel az Istenhegyi klinikán vették le a vért, ott rögtön mondták, hogy ők nem tekintik mérvadónak az AFP-T, helyette más vizsgálat is volt ill. az ország legjobb ultrahangos orvosa vizsgált.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!