Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen esetben tiltottak el a...

Milyen esetben tiltottak el a nemi élettől az első 12 hétig?

Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 21:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Barnazas miett tiltottak el 1 honapra, de utana a doki mondta, hogy oke minden es lehet nemi eletet elni.

Termeszetesen nagy odafigyelessel

2013. okt. 25. 09:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Tavaly volt egy vetélésem és sokára sikerült a baba sok problémám is van így az orvos mondta mikor rá kérdeztem az tesztelés után hogy ő egyálltalán nem ajánlja a házas életet, 11. héten meg sokat görcsöltem és utána mindta hogy "ingerlés" sem lehet hogy ne legyen méh össze húzódásom. azóta 14+5hetes vagyok jól vagyunk és a terhességel is minden rendben van de mi még mindíg nem élünk házas életet ha következőleg megyek rá kérdek hogy meddig kell a tilalmat tartanunk végig vagy lehet most már.
2013. okt. 25. 10:35
 13/13 anonim ***** válasza:
En vereztem, fekudnom kellett, nagyon akartuk a babat, el voltam tiltva. Be is tartottuk, de tobbszor is elofordult, h almomban orgazmusom lett (maskor nincs ilyen, biztos a szexhiany miatt volt). Felebredtem ra es sirtam, olyan lelkiismeret-furdalasom volt. Szerencsere egyikbol sem lett baj, a bebike nemsokara megszuletik. Csak gondoltam megosztom, veled is elofordulhat...
2013. okt. 25. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!