Pécsen melyik a jó 4D ultrahang? Mennyivel elöbb kell bejelentkezni?
Ajaj!! Egy kicsit el vagy késve!!!! Három hónappal előre kell bejelentkezni, hacsak nincs nagyon nagy mázlid, hogy valaki az utolsó pillanatban visszamondja!! Én 14 hetes vagyok, és szeptember 15-ére kaptam már csak időpontot pont ma!! Én a klinikára járok, ott ez így megy, a többit nem tudom!!
kellemes babavárást!
Pécsett 2 helyen van 4 D, a klinikán és a Citrom utcában (ez ugyanaz, mint az Irgalmasok úti, mert a bejárat a Citrom felől van, de a rendelő az Irgalmasokra néz).
én voltam mindkét helyen, a klinikán 10 ezer, a Medisonban 15 ezer. egyébként ugyanazok a dokik vizsgálnak a magánklinikán (Medison), mint a szülészeti klinikán! annyi, hogy a Medisonban bőrfotelben várakozhatsz. én mindkét helyre 1-2 héten belül kaptam időpontot! erőszakosnak kell lenni, ne hagyd magad lerázni! különben a 28-32 hét között ajánlják a vizsgálatot.
egy pécsi 34 hetes kismama:)
Szia!
Én is a Citrom utcába vagyok bejelentkezve. 2 héttel előbb kell bejelentkezni. Azt mondták, ugy a 23-28 hét között a legjobb elmenni.
Ráérsz még!
Boldog babavárást!
23 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!