Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik a tarifák, a Nagykanizsai...

Niki2525 kérdése:

Mik a tarifák, a Nagykanizsai Dr. Zsiray Zsoltnál? Terhesség alatt, szülés után.

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni mi áll az orvos felfogadása mellett/ellen?!
2013. okt. 22. 17:08
 1/4 anonim ***** válasza:
7000 Ft/alkalom, szülésre ennek 8x-át kérte, kerekítve 60.000-t kapott.
2013. okt. 22. 17:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Végig hozzá jártál? Vélemény róla?
2013. okt. 22. 17:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Én tavaly kezdtem hozzá járni, akkor 6000Ft/alkalom volt, és a szülésért 40ezer Ftot kért, a 6000Ft 6szorosát, plusz egy picit h kerek legyen, így lett 40ezer!Már 10 éve hozzá járok, 100%ig megbízom benne, semmiképp nem akartam ügyeletesnél szülni!Akárhányszor mentem hozzá mindig fogadott, sokszor sztkba hívott be h ne kelljen fizetnünk, soron kívül ha bajt éreztem egyből uhzott az sztkba, szintén nem kért pénzt!A szülésem 2,5 óra alatt zajlott le, mindenben megvoltam vele elégedve, a szülés után minden nap bejött meglátogatni, a picinket is figyelemmel követte stb. !Gátvarrásból semmit nem éreztem, pedig vágtak és repedtem is de annyi érzéstelenítőt kaptam amennyit a súlyom megengedett!Én úgy tudom ügyeletes ennyire nem érzéstelenít le (barátnőm mesélte).

Akikkel egy szobában voltam, és akinek nem volt fogadott dokija, rá se nézett egész héten senki..!Haza is úgy engedték, h , meg sem nézték a dokik h egyáltalán gyógyul e a varrata nem e gyulladt be stb!Én ezeket tapasztaltam!

Ha bármi kérdésed lenne csak írj nyugodtan!

6 hetes kislány anyukája

2013. okt. 22. 18:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Én nem hozzá jártam, ezt az ikrekkel terhes barátnőm mesélte. Teljesen elégedett volt a Zsirayval, azt mondta, végig kedves és segítőkész volt, bármikor kereshette.

Egyébként én is azt tapasztaltam, mint a másik válaszoló, hogy ha nincs saját dokid akkor senki rád sem néz. Én az Orosházihoz jártam, nagyon elégedett voltam vele.

2013. okt. 23. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!